Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει με προπόνηση στις 12:00 την μίνι προετοιμασία για τον αυριανό πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (21:30).

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να επιλέξει ένα πιο συντηρητικό σχήμα σε σχέση με το προχθεσινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ (2-0). Όλα δείχνουν ότι ο Ανουάρ θα βρίσκεται στο βασικό σχήμα για να προσφέρει περισσότερα τρεξίματα, αλλά ακόμη είναι ασαφές αν θα αγωνιστεί ο Κουρμπέλης. Ο αρχηγός των «πράσινων» έκανε χθες θεραπεία λόγω της ενόχλησης που είχε στην γάμπα, αναμένεται να είναι ιατρικά έτοιμος και θέλει να παίξει, αλλά ίσως προφυλαχθεί. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα δούμε τριάδα από Ανουάρ, Δώνη και Κουρμπέλη στο κέντρο.

Επίσης ο Νάγκι είναι δύσκολο να παίξει, τουλάχιστον από την αρχή, γιατί προέρχεται από δύο σερί γεμάτα ματς και έχει ακόμη ένα αιμάτωμα από το πάτημα του Γιαννούλη, ενώ αντίθετα σοβαρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα θέτει ο Μπουζούκης.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω