Από Δευτέρα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις στην εξαιρετική μεταγραφική προσθήκη που ακούει στο όνομα Καρλίτος για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ισπανός επιθετικός προβλέπεται να λύσει τις προσεχείς μέρες και τυπικά το συμβόλαιό του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με την Αλ Ουάχντα και κατόπιν να έρθει στη χώρα μας για το τελικό στάδιο υλοποίησης της απόκτησής του.

Ο 29χρονος άσος πείστηκε από τον Τσάβι Ρόκα να ρίξει αισθητά τις απολαβές του, κατά το ήμισυ σε σχέση με την τελευταία του σύμβαση, εξαιτίας της επιμονής του Καταλανού τεχνικού προς το πρόσωπό του παρότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε καμία ομάδα έως το προσεχές καλοκαίρι εξαιτίας του γεγονότος ότι έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο συλλόγους.

Αυτό ήταν το κλειδί ή αν προτιμάτε η ευνοϊκή συγκυρία του Παναθηναϊκού για να δελεάσει έναν επιθετικό με πολύ δυνατό βιογραφικό και εξίσου υψηλές απολαβές, που εάν είχε το δικαίωμα να παίξει... εδώ και τώρα, οι μνηστήρες θα ήταν δεδομένα πολλοί και το τριφύλλι δεν θα είχε ρεαλιστικές πιθανότητες απόκτησης.

Η παρούσα πραγματικότητα και οι κινήσεις του Τσάβι Ρόκα ωστόσο, έφεραν αποτέλεσμα και ο Καρλίτος προβλέπεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το τριφύλλι.

Ταυτόχρονα, ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής εξετάζει περιπτώσεις αριστερών μπακ σε περίπτωση που υπάρξει επίσημη πρόταση από τους Αραβες για τον Εμάνουελ Ινσούα και ο Αργεντινός αποχωρήσει.

Προς το παρόν, υπάρχει στασιμότητα και μένει να φανεί εάν θα αλλάξει κάτι τις επόμενες ημέρες. Εάν παραμείνει ο Ινσούα, είναι από εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να υπάρξει κι άλλη μεταγραφική προσθήκη τον Γενάρη από τον Παναθηναϊκό. Εάν αποχωρήσει, τότε θα αποκτηθεί αριστερός μπακ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω