Μετά τους Νάγκι, Ανουάρ και Αγιούμπ, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κάνει μια ακόμη ποιοτική προσθήκη. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση ο παίκτης που θα έρθει θα ενισχύσει την ομάδα από το καλοκαίρι και μετά.

Οι «πράσινοι» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Καρλίτος. Ο Ισπανός φορ με το εξαιρετικό βιογραφικό αναμένεται να λύσει τη συνεργασία του με την Αλ Ουάχντα και ετοιμάζεται να δώσει τα χέρια με το «τριφύλλι» για τριετές συμβόλαιο έναντι συνολικά 1,3 εκατ. ευρώ. Όμως το deal δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί νωρίτερα από το καλοκαίρι, καθώς ο 29χρονος άσος έχει ήδη αγωνιστεί φέτος σε Λέγκια Βαρσοβίας και Αλ Ουάχντα.

Η ομάδα της Αραβίας είναι αυτή που είχε προσεγγίσει και τον Εμανουέλ Ινσούα και είναι άγνωστο ακόμη αν αυτές οι δύο υποθέσεις συνδέονται. Ο Καρλίτος, που έχει σημειώσει 50 γκολ τα τελευταία δυόμισι χρόνια, αποτελεί υπόθεση που έχει χειριστεί ο Τσάβι Ρόκα, έχοντας και την έγκριση του Γιώργου Δώνη. Ο ποδοσφαιριστής δεν θα κάνει… διακοπές μέχρι το καλοκαίρι, αφού όταν διευθετηθούν τα τελευταία ζητήματα με την Αλ Ουάχντα, θα έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να αρχίσει προπονήσεις, ώστε να προσαρμοστεί.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω