Σε μία ακόμα πολύ σημαντική συμφωνία για επέκταση συνεργασίας έφτασε ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι συμφώνησαν προφορικά με τον Σωκράτη Διούδη για ανανέωση του συμβολαίου για τρία ακόμα χρόνια. Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Έλληνα τερματοφύλακα έληγε το προσεχές καλοκαίρι και η υπόθεσή του ήταν μία από αυτές που δούλευαν όλο το προηγούμενο διάστημα οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός διατηρεί στο ρόστερ του τον άνθρωπο που εδώ και 2.5 χρόνια υπερασπίζεται την εστία της ομάδας και πλέον αποτελεί «σταθερά» για το τριφύλλι. Ο Διούδης έχει ως τώρα μετρήσει 57 συμμετοχές με την πράσινη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, καταφέρνοντας να διατηρήσει το «μηδέν» σε 21 ματς. Άξιο αναφοράς, βεβαίως, πως οι καλές του εμφανίσεις με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έκαναν τον Τζον Φαν’τ Σχιπ να τον συμπεριλάβει και στις κλήσεις του σε προηγούμενα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας.

Βεβαίως, με αυτόν τον τρόπο ο Παναθηναϊκός διατηρεί τον ελληνικό κορμό που έχει χτίσει, καθώς η ανανέωση του Διούδης έρχεται να προστεθεί σε εκείνη του Δημήτρη Κουρμπέλη, αλλά και σε αυτές των νεαρότερων Γιάννη Μπουζούκη και Τάσου Χατζηγιοβάνη.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω