Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντίνου μπακ:

Για το πως αισθάνεται μετά τον τραυματισμό του: «Το πόδι μου είναι πολύ καλά και θα γυρίσω πολύ πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν και απο ότι περίμενα και εγω ο ίδιος. Προπονήθηκα κανονικά με την ομάδα αλλά όπως λέω πάντα είναι απόφαση του προπονητή. Εγώ νιώθω πως θα μπορώ να παίξω την επόμενη εβδομάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γιατρούς της ομάδας που επανήλθα τόσο γρήγορα».

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του: «Πάντα είμαι ξεκάθαρος, είμαι εδώ για τρίτη χρόνια και εδώ στην Αθήνα είναι χαρούμενη η οικογένεια μου. Θέλω να μείνω αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να συζητήσουμε γύρω από το νέο συμβόλαιο. Η πρόθεση μου είναι να μείνω, αυτή είπα και στον μάνατζερ μου. Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό».

Για τα σενάρια περί πρότασης από άλλη ελληνική ομάδα: «Μου είπαν τι γράφουν στις εφημερίδες. Ποτέ δεν μίλησα, ποτέ δεν είχα κάτι επίσημο. Νομίζω πάντα η πρόθεση μου ήταν ο παναθηναικος. Μακάρι να φτάσουμε σε μια συμφωνία και να μείνω εδώ».

Για το αν οι ανανεώσεις των Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη και Κουρμπέλη δείχνουν μία προοπτική στο σύλλογο που βλέπει και εκείνος:«Οι ανανεώσεις των Ελλήνων ήταν πολύ σημαντικές. Η επιλογή του κλαμπ ήταν η σωστή».

 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω