Τις τελευταίες ημέρες έχει επανέλθει στο προσκήνιο το πρότζεκτ του Βοτανικού και η προοπτική της κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Σε ό,τι αφορά πάντως την πλευρά των εμπλεκόμενων τραπεζών, τις Alpha και Πειραιώς, περιμένουν με... ανοιχτές αγκάλες την εύρεση ενός επενδυτή, που θα μπει μπροστά για την υλοποίηση του πλάνου της "Διπλής Ανάπλασης", όπως αναφέρει η "Live Sport".

Εξάλλου στον Βοτανικό παραμένει ακόμη εδώ και χρόνια αναξιοποίητο και ημιτελές το εμπορικό κέντρο που θα έφτιαχνε ο Βωβός, το οποίο συν τοις άλλοις κοστίζει κιόλας στις τράπεζες. Την ίδια στιγμή όμως, σύμφωνα με οικονομικούς παράγοντες και κυβερνητικές πηγές, η υλοποίηση της "Διπλής Ανάπλασης" θα βελτίωνε εντυπωσιακά τους ισολογισμούς και τους δείκτες των τραπεζών, δίνοντας θεαματική εικόνα στην αγορά για ένα σχέδιο το οποίο θα αναμόρφωνε εντυπωσιακά και το κέντρο της Αθήνας, αλλά σαφώς θα μπορούσε και να αναγεννήσει τον Παναθηναϊκό.

Οι τράπεζες πάντως είναι υποχρεωμένες βάσει νόμου να αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους στο πρότζεκτ από τη στιγμή που δεσμεύονται λόγω του εμπορικού. Εφόσον όμως προέκυπτε πρόοδος στο σχέδιο, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να επιδιώξουν και οι ίδιες συμμετοχή στο επενδυτικό σχήμα που θα αναλάμβανε τη χρηματοδότηση του έργου. Όλα αυτά βέβαια σε θεωρητικό επίπεδο, καθώς το θέμα μοιάζει να βρίσκεται ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

www.betcatalog.net