Φαντομάδες και επίσημα!

Ο εμπαιγμός του κόσμου του Παναθηναϊκού έφτασε στο ύψιστο σημείο όλο αυτό το διάστημα από την πλευρά όλων όσοι προσπάθησαν να πείσουν τους πάντες πως ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και ο Βίκτωρας Ρέστης θα εμφανιστούν και θα σώσουν την ΠΑΕ από τα μύρια όσα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί σε αυτή τα τελευταία χρόνια.

Το τελευταίο… ανάχωμα όλων αυτών που επέμεναν πως ο Ταϊλανδός broker θα εμφανιστεί με εκατομμύρια ευρώ και θα βγάλει τον Παναθηναϊκό από το τέλμα, το τελευταίο ανάχωμα όλων αυτών που επέμεναν να βάζουν απέναντι ανθρώπους που έχουν ματώσει και συνεχίζουν να ματώνουν οικονομικά για την Παναθηναϊκή ιδέα, ήταν η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αυτή που όπως είχε γραφτεί κατ’ επανάληψη προκηρύχθηκε για να έρθουν τα… ζεστά εκατομμύρια του Πιεμπονγκσάντ και που δεν καλύφθηκε ποτέ. Η ΑΜΚ είχε καταληκτική ημερομηνία την 21η Ιανουαρίου, όμως, δεν εμφανίστηκε κανείς για να την καλύψει και έτσι τελείωσε οριστικά όλη αυτή η φαρσοκωμωδία που στήθηκε με τον Ταϊλανδό broker και όλους όσοι αυτός εκπροσωπεί. Προφανώς για αυτό και κάποιοι δεν είχαν το σθένος να παραδεχθούν την αλήθεια. Γνώριζαν και κορόιδευαν συνειδητά τον κόσμο του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα να είναι πλέον υπόλογοι για την επόμενη ημέρα.

Θα πρέπει, λοιπόν, από εδώ και πέρα να υπάρχουν καθαρές κουβέντες. Να απολογηθούν όλοι αυτοί που τόσο καιρό έταζαν και περίμεναν τον… σωτήρα από την Ταϊλάνδη και να εξηγηθεί το πως θα πορευτεί από εδώ και πέρα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αφού δεν υπήρξε καμία ιδιοκτησιακή αλλαγή, καμία έλευση επενδυτή και καμία σωτηρία. Το δεδομένο είναι ένα. Όλοι αυτοί που υπερθεμάτισαν της ιστορίας με τον Πιεμπονγκσάντ και τον Ρέστη, είναι πλέον αναξιόπιστοι και τυπικά και θα πρέπει να λογοδοτήσουν στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω