Φουλ για την άδεια, «καθαρή» η ΠΑΕ σε δύο χρόνια!

Η εξασφάλιση της άδειας για το νέο πρωτάθλημα είναι το βασικό μέλημα του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή. Οι «πράσινοι» δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να βρεθούν σε αντίστοιχη θέση με την περσινή, ούτε να έχουν να αντιμετωπίσουν περιορισμούς στη μελλοντική τους μεταγραφική ενίσχυση. Γι’ αυτό το λόγο όλο το επιτελείο της ΠΑΕ έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του για να συμπληρωθεί ένας πλήρης φάκελος.

Το πρώτο τρίμηνο του 2019, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη», θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Ήδη η διοίκηση έχει προχωρήσει σε κάποιους διακανονισμούς με πιστωτές και θα συνεχίσει τις επαφές για να ρυθμίσει τις οφειλές και προς τους υπόλοιπους, ενώ θέλει να παρουσιάσει ένα σαφές πλάνο βιωσιμότητας για να μην αφήσει κανένα περιθώριο αμφιβολίας στην αρμόδια επιτροπή που θα εξετάσει το φάκελό της.

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι μέσα στα επόμενο δύο χρόνια να «καθαρίσει» εντελώς η ΠΑΕ από τα χρέη και γι’ αυτό οι κινήσεις που γίνονται για την ενίσχυση της ομάδας είναι μετρημένες και πολύ χαμηλού κόστους.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω