Ψάχνει την νίκη με Ιεράπετρα

Με πολλά νέα πρόσωπα και μέσο όρο ηλικίας της ομάδας τα 21,2 έτη, υποδέχεται ο Παναθηναϊκός σήμερα την Ιεράπετρα με σκοπό να κάνει το 2 στα 2 στο Κύπελλο (16:00, CosmoteSport1).

Ο Γιώργος Δώνης, έχει στην αποστολή μόνο Έλληνες παίχτες και θα εμπιστευθεί αρκετά παιδιά από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, περιμένοντας να δει από τους νεαρούς παίκτες ότι μπορούν να πάρουν την πρόκριση αλλά και να σταθούν στο ύψος της περίστασης.

Συγκεκριμένα επτά παίκτες δεν έχουν φορέσει τη φανέλα με το τρφύλλι σε επίσημο παιχνίδι και αυτοί είναι οι: Χριστογεώργος, Θεοχάρης, Κουντουριώτης, Σιφναίος, Τζαβίδας, Σερπέζης και Σκεντεράϊ. Πιθανότατα δεν θα αγωνιστούν όλοι, όμως αυτή είναι μία καλή αρχή και όσοι τελικά πάρουν λεπτά, θα πρέπει να τα αξιοποιήσουν την ευκαιρία, ώστε να μπορέσει να τους εμπιστευτεί ξανά ο προπονητής του συλλόγου.

 

 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω