Απόλυση-βόμβα Νικολογιάννη από ΣΠΟΡ ΦΜ! (audio)

Μία «βόμβα» επεφύλασσε η σημερινή μέρα όσον αφορά στ' αθλητικά ραδιόφωνα: ο Τάσος Νικολογιάννης, ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, απολύθηκε από τον ΣΠΟΡ ΦΜ μετά την ατάκα που ξεστόμισε κατά του Γιάννη Αλαφούζου και την κριτική που άσκησε στον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ στη χθεσινή εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου- Αντώνη Καρπετόπουλου. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Νικολογιάννης σε συζήτηση για τα δρώμενα στο Τριφύλλι και το εκατομμύριο που η πλευρά Αλαφούζου επιβεβαίωσε πως έβαλε στην ομάδα ο Ταϊλανδός, είπε «το ότι το λέει ο Αλαφούζος δε σημαίνει ότι ισχύει κιόλας...», με τον Αντώνη Πανούτσο να απαντά «εντάξει, δε διαφωνώ». 

Σήμερα λοιπόν, ο γνωστός ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού μετά από 18 συνεχή χρόνια παρουσίας και όντας μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φωνές με ιστορικές μεταδόσεις και αποκλειστικότητες σε μεταγραφικά θέματα, «τέλειωσε» από τον σταθμό, για τον ίδιο λόγο που είχαν δει, πριν μερικούς μήνες, την πόρτα της εξόδου και ο Νικόλας Βασιλαράς με τον Κώστα Μανωλιουδάκη. 

Πλέον, είναι εμφανές πως ο σταθμός ξεμένει από «πράσινες» φωνές κι όλ' αυτά στο ραδιόφωνο του αφεντικού του Παναθηναϊκού... 

Ακούστε το ηχητικό παρακάτω:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω