Το βάρος στην άδεια ρίχνουν στο Τριφύλλι

Να κλείσουν όποιες εκρεμμότητες υπάρχουν κοιτάνε άπαντες στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να αποφύγουν νέες ποινές.

Παρόλο που ο Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα τα πάει εξαιρετικά κόντρα στα προγνωστικά στην αρχή της σεζόν, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τι συνέβη πέρυσι όταν ο Γιάννης Αλαφούζος σταμάτησε την χρηματοδότηση που είχε ως αποτέλεσμα την μη αδειοδότηση της ΠΑΕ με συνέπειες την απαγόρευση μεταγραφών και να ξεκινήσει η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα με -6.

Για να γλιτώσει αυτά τα εμπόδια στις μεταγραφές, αλλά και για να αποφύγει ο σύλλογος το -6 με το οποίο ξεκίνησε φέτος, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κάνουν το κουμάντο τους ώστε να εξασφαλίσει η ΠΑΕ άδεια για τη νέα σεζόν. Έχουν ρίξει το βάρος σε αυτό το θέμα (είναι θέμα που «καίει» Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη) όπως αναφέρεται στην «Πράσινη» και προκύπτει αισιοδοξία από τα στελέχη που χειρίζονται αυτήν την υπόθεση. 

Ήδη έχουν κλείσει αρκετά μέτωπα και τελευταίο χρονικά από αυτά ήταν του Γιούρκα Σεϊταρίδη, με τον οποίο η ΠΑΕ ήρθε σε συμφωνία. Υπάρχει η πεποίθηση ότι μέχρι τέλη Δεκεμβρίου θα επιτευχθούν κι άλλοι διακανονισμοί για να πάρει την άδεια ο σύλλογος.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω