Τραυματιστηκε δυο φορές ο Μουνιέ στο ντέρμπι!

Τουλάχιστον δύο μήνες εκτός δράσης θα χρειαστεί να μείνει ο Άντονι Μουνιέ, ύστερα από τον τραυματισμό του στο πρόσφατο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Όπως γράφει σήμερα η «Πράσινη», ο Γάλλος επιθετικός χτύπησε δύο φορές στο ίδιο σημείο κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα της ομάδας στο Φάληρο.

Συγκεκριμένα, η πρώτη φορά ήταν επτά λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, σε διεκδίκηση της μπάλας και ένας αντίπαλος τον πάτησε και ένιωσε μία έντονη ενόχληση στον αστράγαλο και δεν σταμάτησε να αγωνίζεται.

Και η άλλη ήταν στο 87’, όταν στη φάση με το δοκάρι του Σισέ, προσπάθησε να διώξει την μπάλα και εκεί το πόδι του χτύπησε στις τάπες του Καμαρά.

Όσον αφορά τον Ματίας Γιόχανσον, ο Σουηδός μπακ έκανε μαγνητική τομογραφία και σήμερα θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Πρόβλημα, ωστόσο, υπήρξε και με τον Γιάννη Μπουζούκη, ο οποίος χτύπησε στον ώμο κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του αγώνα.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω