Αυτά σκέφτεται ο Δώνης για το ντέρμπι

Στην τακτική με την οποία σκοπεύει να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο κυριακάτικο ντέρμπι ξεκίνησε να δουλεύει ο Γιώργος Δώνης στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Το πιο πιθανό σενάριο θέλει τον Έλληνα τεχνικό να παρατάξει με 3-4-3 το «τριφύλλι» απέναντι στους Πειραιώτες, ενώ «παίζει» και η παραλλαγή του 3-5-2. Ωστόσο, δεν πρέπει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τέσσερις αμυντικούς στην άμυνα.

Επίσης, θα υπάρξουν και κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα του αρχικού σχήματος.

Ο Πούγγουρας είναι πιθανό να παίξει αντί του Μαυρομμάτη, ο οποίος έχει βγάλει μία κούραση από τα σερί ματς. Ο Κάτσε αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις, οι οποίες είναι πιθανό να τον κρατήσουν εκτός ενδεκάδας.

Ο Χατζηθεοδωρίδης διεκδικεί τη θέση του Χατζηγιοβάνη μαζί με τον Μουνιέ, στον οποίο το αρνητικό είναι ότι του λείπει ο ρυθμός. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Γιόχανσον στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Κουλιμπαλί να αγωνιστεί ως στόπερ. Στο κέντρο της άμυνας θα βρεθεί και ο Κολοβέτσιος, ο οποίος είναι απόλυτα καλά και υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω