Δεν πουλάνε κανέναν παίχτη τον Γενάρη οι Νταμπίζας-Δώνης

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πουληθεί κανένας παίχτης του Παναθηναϊκού τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2019 σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη», οι Νίκος Νταμπίζας Και Γιώργος Δώνηςέχουν λάβει σαφείς διαβεβαιώσεις πως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία απολύτως πώληση ποδοσφαιριστή εκτός προγράμματος, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Μάλιστα, το επιχείρημα των δύο ισχυρών ανδρών του αγωνιστικού τμήματος του συλλόγου είχε να κάνει με τους περιορισμούς στις μεταγραφές που έχει επιβληθεί στους «πράσινους» και που δεν θα τους επιτρέψει να αναπληρώσουν όπως πρέπει οποιοδήποτε κενό προκύψει. Σύμφωνος με όλα τα παραπάνω είναι και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος ξεκαθάρισε σε Νταμπίζα και Δώνη πως το ρόστερ είναι ασφαλές.

Βέβαια με τον Αλαφούζο που έχουμε μπλέξει, ποτέ δεν ξέρεις... 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω