Πιεμπονγκσάντ και Αλαφούζος βάζουν 2 εκ. για τις ανάγκες Οκτωβρίου

Όπως διαβάσατε το πρωί της Τετάρτης, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει στα χέρια του τραπεζική ειδοποίηση πως εντός των επόμενων ωρών θα έρθουν τα πρώτα χρήματα από την πλευρά του Παϊρόζ. Μάλιστα, το ποσό αναμένεται να είναι το ένα εκατομμύριο ευρώ που αποτελεί και το πρώτο βήμα υλοποίησης της συμφωνίας.

Παρ’ όλα αυτά, τα συγκεκριμένα χρήματα δεν αρκούν για να καλυφθούν οι ανάγκες που υπάρχουν στην ομάδα την δεδομένη χρονική στιγμή καθώς η διοίκηση καλείται να πληρώσει την δόση των συμβολαίων των παικτών του Οκτώβρη αλλά και τις μισθοδοσίες των υπαλλήλων.

Για τον λόγο αυτόν, ο νυν μεγαλομέτοχος αναμένεται να βάλει και αυτός με τη σειρά του ένα ποσό προκειμένου να καλυφθούν οι τρέχουσες ανάγκες. Άλλωστε, σημειώνεται πως πέραν των εσωτερικών αναγκών που υπάρχουν, «τρέχουν» και αρκετοί διακανονισμοί με πιστωτές που πρέπει να πληρωθούν έτσι ώστε να μην καταπέσουν.

Μάλιστα, το οικονομικό επιτελείο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε συνάντηση την Τετάρτη με τον Γιάννη Αλαφούζο προκειμένου να του παρουσιαστεί από τον μεγαλομέτοχο το πλάνο των πληρωμών αλλά και να ξεκαθαριστεί ποιες υποχρεώσεις είναι πιο άμεσες προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα για την ομάδα.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω