Παπαπέτρου: «Τώρα μετράνε οι νίκες και το 2x2»

Την πίστη ότι ο Παναθηναϊκός έχει τους παίκτες που μπορούν να διαχειριστούν τις ανάγκες της πρώτης «διαβολοβδομάδας» και να πάρει η ομάδα τη νίκη στη Γερμανία με τη Μπάγερν εξέφρασε ο Ιωάννης Παπαπέτρου κατά την αναχώρηση της αποστολής.

«Η Μπάγερν είναι μια ομάδα που επέστρεψε στη διοργάνωση και θέλει να κάνει νίκες. Μια αθλητική ομάδα με ποιότητα. Για μας είναι σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα», ανέφερε και συνέχισε:

«Εμείς είμαστε σε μια καλή κατάσταση. Έχουμε ξεκινήσει με δύο νίκες και το σημαντικό αυτή την στιγμή είναι να παίρνουμε τις νίκες. Βέβαια θέλουμε να κάνουμε και καλές εμφανίσεις όμως τώρα μετράνε πολύ περισσότερο οι νίκες. Όλοι οι παίκτες στην ομάδα έχουν την εμπειρία για να διαχειριστούν ένα εκτός έδρας ματς. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε τη δεύτερη νίκη», κατέληξε.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω