Είμαστε αυτό που θέλετε να γίνετε πρόβατα!

Δεν περιμέναμε την Κυριακή και όσα έγιναν έξω από τη Λεωφόρο για να μάθουμε εμείς τη διαφορά μας από εσάς. Ούτε περιμέναμε τα τελευταία... καμώματά σας στην Κομοτηνή για να πειστούμε πως το «επί πτωμάτων» είναι η αγαπημένη σας φράση. Όσα έγιναν, όμως, τις τελευταίες 48 ώρες ήταν μια ακόμα απόδειξη πως πρέπει να περάσουν αιώνες για να... σκεφτείτε απλώς πως μπορεί να μας μοιάσετε, κάπως, κάπου, κάποτε...

Όταν εσείς... διδάσκατε ήθος, εμείς αναγνωρίζαμε ποιος ήταν ο πραγματικός και ηθικός νικητής. Όταν εσείς... κράζατε πρώην παίκτες σας που έκαναν το λάθος να παίξουν φυσιολογικά κι όχι με μειωμένη απόδοση εναντίον σας, εμείς χειροκροτούσαμε πρώην παίκτες μας που σκόραραν σε βάρος μας. Όταν εσείς πάτε στο ΣΕΦ για κράξιμο και κορνέ, εμείς πάμε στο ΟΑΚΑ για να δείξουμε στην ομάδα πως θα είμαστε δίπλα της ακόμα και στα δύσκολα... Κι αν συνεχίσουμε, θα βρούμε πολλά «όταν», εκατομμύρια διαφορές κι όλα αυτά που μας κάνουν ξεχωριστούς και σας κάνουν να θέλετε τόσο πολύ να... πλησιάσετε στο 1% τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του.

Το αποκορύφωμα, όμως, είναι όταν αποφασίζουμε ΕΜΕΙΣ να βγούμε στον δρόμο και όταν εσάς ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ να το κάνετε. Με λιγότερες από τρεις μέρες μπροστά μας, μαζευτήκαμε 5.000 έξω από το σπίτι μας, για να ζητήσουμε το αυτονόητο. Να μας δώσουν πίσω τις Κυριακές μας, να παιχτεί μπάλα χωρίς παράγκα, κοράκια, κέντρα αποφάσεων και διορισμένο πρωταθλητή. Κι αυτό το κάναμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, χωρίς να μας το... υποδείξει κανένα αφεντικό. Και ήμασταν, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 5.000. Δεν ήμασταν 4.000 με βάση αυτά που... μοιράστηκαν στον ανεξάρτητο (εδώ γελάνε) Τύπο, όπως εσείς λέγατε για την... παρωδία που στήσατε λίγους μήνες νωρίτερα.

Τα πολλά λόγια, όμως, είναι φτώχεια. Εμείς βγαίνουμε στον δρόμο, όταν πραγματικά έχουμε κάτι για να διαμαρτυρηθούμε κι όταν μας στερούν τη δυνατότητα να είμαστε στη φυσική μας θέση που είναι στα πέταλα ολόκληρης της γης... Εσείς πάλι, βγήκατε κατά παραγγελία αλλά μάλλον... δεν την ακούσατε όλοι αφού δεν γεμίζατε ούτε ταξί τον περασμένο Οκτώβρη.

Η φωτογραφία, εξάλλου, είναι τρανή απόδειξη! Χίλιες λέξεις και βάλε...

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω