3.85 εκ. χρειάζεται τον Οκτώβρη ο Παναθηναϊκός για μισθούς και διακανονισμούς

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα πλέον στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη διοικητική αλλαγή, καθώς αύριο θα ανοίξει η ΑΜΚ και ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ θα έχει την ευκαιρία να βάλει τα χρήματα και να πάρει στα χέρια του τους «πράσινους».

Πάντως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρήματα και μάλιστα τον Οκτώβριο το «τριφύλλι» έχει υποχρεώσεις ύψους 3,85 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία αφορούν ρυθμίσεις σε Εφορία και ΙΚΑ, διακανονισμούς αλλά και τη δόση του μήνα στους ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση προσπαθεί να βρει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ από χορηγίες και ανείσπρακτες οφειλές, ωστόσο μένει ακόμη ένα σημαντικό ποσό (2,3εκατ. ευρώ) που θα πρέπει να καλυφθεί.

Σύμφωνα με τη «LiveSport» ο Γιάννης Αλαφούζος ενημερώθηκε για το ποσό που απαιτείται για τις οικονομικές ανάγκες της ομάδες τον επόμενο μήνα, αλλά δεν έδωσε απάντηση αν αυτά τα λεφτά θα μπουν από τον ίδιο ή τον Παϊρόζ και πότε. Αυτό ωστόσο φαίνεται πως θα το απαντήσει την επόμενη εβδομάδα.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω