Κορυφαίοι του ματς οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΥΔΗΣ: Πολύ καλή εμφάνιση από τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού που ενέπνεε σιγουριά στην άμυνά του, καθάρισε τις ψηλές σέντρες και είχε γενικώς σωστές τοποθετήσεις. Προφανώς δεν φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχτηκε. 

ΜΑΤΙΑΣ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ: Το κλειδί της νίκης του Παναθηναϊκού το κρατούσε ο Σουηδός δεξιός μπακ που για πρώτη φορά στην καριέρα του σημείωσε δύο τέρματα σε έναν αγώνα. Η συμβολή του στην αποψινή επιτυχία ήταν αναμφισβήτητα τεράστια.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: Περιόρισε στο ελάχιστο τα λάθη του, είχε σωστές επιλογές και γρήγορες αποφάσεις και έκανε ένα θετικό ματς.

ΦΑΝΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ: Παρότι ήταν συνολικά επιτυχημένες οι προσπάθειές του, είχε δύο στιγμές που έδειξε την απειρία του. Ενα γλίστρημα στο πρώτο ημίχρονο που δεν κόστισε και το χέρι στη φάση του πέναλτι με το οποίο η ΑΕΛ μπήκε στο ματς. Δικαιολογημένα τα λάθη απειρίας με δεδομένες τις παραστάσεις του, είναι ξεκάθαρο ότι έχει αξιόλογα χαρακτηριστικά ως στόπερ. 

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΙΝΣΟΥΑ: Σε πολύ καλή βραδιά ο Αργεντινός αριστερός μπακ που είχε όπως πάντα πάθος το οποίο ήταν ελεγχόμενο και επίσης βοήθησε ιδιαίτερα όταν ανέβαινε στο επιθετικό τρίτο, φτιάχνοντας ωραίες συνεργασίες με τον Χατζηγιοβάνη στο δεύτερο ημίχρονο. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Η κλάση και η εμπειρία του ήταν καταλυτική και απόψε για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού που έκανε ένα  μεστό και ουσιαστικό ματς. Απ' αυτόν ξεκίνησε η εξαιρετική αμυντική λειτουργία της ομάδας. 

ΦΑΝΗΣ ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν λίγο χαμένος και επηρεασμένος από την γρήγορη κάρτα που αντίκρισε στο 20'. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε αισθητά την απόδοσή του στον ανασταλτικό κυρίως τομέα.

ΕΡΓΚΟΥΣ ΚΑΤΣΕ: Εδειξε να είναι πίσω από πλευράς ρυθμού γεγονός φυσιολογικό από τη στιγμή που ήταν το πρώτο του φετινό ματς, αλλά έβγαλε πάθος και ήταν τακτικά προσηλωμένος. Είναι σαφές ότι μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ: Ενα ακόμη εξαιρετικό ματς από τον 20χρονο άσο που μετά την ασίστ στο πρώτο γκολ του Γιόχανσον, ήταν το σημείο αναφοράς του Παναθηναϊκού στο χτίσιμο του παιχνιδιού και στο κράτημα της μπάλας. Το ταλέντο του ξεχειλίζει και υπάρχουν στιγμές που είναι απολαυστικός. 

ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: Πραγματοποίησε το καλύτερό του ημίχρονο (το δεύτερο) από τότε που βρίσκεται στην πρώτη ομάδα. Πέρασε με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο τον Καρανίκα, κινήθηκε σωστά με τη μπάλα ανάμεσα στις γραμμές και πέτυχε και το γκολ από το πέναλτι που σχεδόν... εκλιπαρούσε τον Δώνη για να το αναλάβει.

ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΜΠΕΤΣΗΣ: Δεν φάνηκε ιδιαίτερα καθώς δεν του ταίριαζε ο αγωνιστικός χώρος και ο τρόπος που παιζόταν το ματς. Εμοιαζε αποκομμένος και δεν τροφοδοτήθηκε ιδιαίτερα. 

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΓΟΣ: Πήρε τη θέση του Καμπετσή και έδειξε ότι θα βοηθήσει την ομάδα στη διάρκεια της σεζόν παρότι ήταν ένα κλικ πίσω στις αποφάσεις του εξαιτίας του ότι δεν έχει ακόμη αγωνιστικό ρυθμό. 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΟΥΓΓΟΥΡΑΣ: Η είσοδός του στο ματς ήταν η ενδεδειγμένη κίνηση τακτικής από τον Δώνη. Με το που πέρασε στο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με 5-4-1 και θωράκισε ακόμα περισσότερο τα μετόπισθεν. 

ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: Επαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί ουσιαστικά. 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω