Χάρη μείνε για πάντα στην οικογένειά σου!

Λίγο μετά τις 6:15 το απόγευμα του Σαββάτου, η πτήση της British Airways που μετέφερε τον Χάρη Μαυρία από την Αγγλία στην Ελλάδα προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» και το gazzetta.gr ήταν εκεί. Μερικά λεπτά μετά, ο νεαρός άσος έκανε την εμφάνισή του στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου με casual εμφάνιση όπου τον υποδέχτηκαν ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Βόκολος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Νικόλας Βασιλαράς.

Ο Μαυρίας, που έφτασε με την μητέρα του, ήταν εμφανώς χαρούμενος που επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, κάτι που δεν έκρυψε και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του.

«Επέστρεψα στον Παναθηναϊκό γιατί είναι η οικογένειά μου και στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ», ήταν τα πρώτα του λόγια λίγο μετά την άφιξή του.

Στη συνέχεια και σε ερώτηση για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που πλησιάζει και αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να σκοράρει και πάλι ένα εξίσου όμορφο γκολ όπως πριν δύο χρόνια, απάντησε: «Είναι απλά ένα παιχνίδι αυτό. Εγώ θέλω να βοηθήσω γενικά την ομάδα». Τέλος, για το αν σκέφτεται και αν θέλει να παραμείνει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι, τόνισε: «Η συμφωνία που έχει γίνει είναι μέχρι το καλοκαίρι. Από εκεί και πέρα βλέπουμε...»

Ο διεθνής άσος πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου και του Τάκη Φύσσα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Στην συνέχεια θα μεταβεί στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή και θα έχει συνομιλία με τον Γιάννη Αναστασίου.

Διάβασε περισσότερα στο: Μαυρίας: «Επέστρεψα στην οικογένεια μου»! (vid) | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω