Η ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νίκου Βέργου είναι το βασικό μέλημα του Παναθηναϊκού. Η συμφωνία με τον 21χρονο επιθετικό είναι δεδομένη, αλλά αναζητείται η φόρμουλα με την οποία θα συναινέσει ο Ολυμπιακός να τον παραχωρήσει.

Οι «πράσινοι» απορρίπτουν κάθε ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας και θέλουν τον παίκτη ελεύθερο, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» αξιώνουν ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης. Ο Νίκος Νταμπίζας έχει αναλάβει τις επαφές και είναι κάθετος στο να έχει μόνο ο Παναθηναϊκός λόγο για το μέλλον του παίκτη και πιθανή μεταπώλησή του, ανεξάρτητα από το ποσοστό που θα διατηρήσει ο Ολυμπιακός. 

Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται η αναζήτηση ξένου επιθετικού. Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας θα εξαντλήσουν τα περιθώρια για να βρουν τον παίκτη που θα γεμίζει την αντίπαλη περιοχή και θα έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα, αλλά αν δεν τα καταφέρουν και δεν βρουν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά που θέλουν και μέσα στο διαθέσιμο μπάτζετ, δεν αποκλείεται να τεθεί ξανά επί τάπητος το ζήτημα απόκτησης του Γιάννη Μυστακίδη.

Ο 23χρονος άσος δεν είναι στα βασικά πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου και παραχωρείται δανεικός, ενώ παρότι δεν είναι κλασικός φορ αλλά περιφερειακός ή ακραίος, αρέσει πολύ στο τεχνικό τιμ του «τριφυλλιού». Ενδεχόμενη απόκτηση του Μυστακίδη σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει δικαίωμα απόκτησης ξένου.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω