Ο Γιάννης Αλαφούζος θα αναλάβει προσωπικά να βρει ενοικιαστές για τις σουίτες της Λεωφόρου, οι οποίες αναμένεται να φέρουν έσοδα 1 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ.

Οι περισσότερες σουίτες της Λεωφόρου αυτή τη στιγμή παραμένουν κενές από ενοικιαστές, καθώς οι περισσότεροι πρώην κάτοχοι δεν έχουν ενημερώσει αν θα ανανεώσουν την συνεργασία τους.

Σύμφωνα με την LiveSport την υπόθεση με την ενοικίαση των 16 σουιτών που διαθέτη το γήπεδο της Λεωφόρου θα την αναλάβει προσωπικά ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο νυν μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού θα προσεγγίσει φίλους της ομάδας που έχουν την οικονομική άνεση, προκειμένου να νοικιάσουν τις σουίτες.

Μάλιστα ο Αλαφούζος θα κρατήσει μία σουίτα για τους δικούς του ανθρώπους, ενώ ήδη οι Γιώργος Βαρδινογιάννης και Λεωνίδας Πολέμης έχουν εκφράσει την πρόθεση να κρατήσουν τις δικές τους σουίτες.

Τα έσοδα που θα βάλει στα ταμεία της η ΠΑΕ αν παραχωρήσει όλες τις σουίτες υπολογίζονται κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω