Σε προφορική συμφωνία με τον Μαρκ Σιφναίο έχει φτάσει ο Παναθηναϊκός, με τον νεαρό επιθετικό να περιμένει την ειδοποίηση για να ταξιδέψει για την Αθήνα.

Ο Αργύρης Καμπετσής δεν θα είναι η μοναδική ενίσχυση για την επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού. Με την περίπτωση του νεαρού επιθετικού της Μπορούσια Ντόρτμουντ να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, οι πράσινοι έφτασαν σε προφορική συμφωνία και με τον Μαρκ Σιφναίο.

Υπενθυμίζεται πως τόσο ο Σιφναίος όσο και ο Ρεγκάκος είναι οι δύο περιπτώσεις που εξετάζουν Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Παναθηναϊκού. Πλέον το σενάριο που κερδίζει αρκετό έδαφος είναι να αποκτηθούν αμφότεροι, μαζί και με τον Καμπετσή, και να δοκιμαστούν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Έτσι, ο Γιώργος Δώνης θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει τον βαθμό ετοιμότητας των δύο νεαρών επιθετικών και να αποφασίσει ποιον επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ με το ενδεχόμενο ο άλλος να παραχωρηθεί ως δανεικός να είναι ανοικτό.

Ουσιαστικά αυτό που θέλει ο Γιώργος Δώνης να διαπιστώσει είναι κατά πόσον η αγωνιστική άπραξία του Σιφναίου από τον Απρίλη μπορεί να τον έχει επηρεάσει. Σε κάθε περίπτωση όμως το πρόβλημα στην γραμμή κρούσης είναι μεγάλο και η ανάγκη για απόκτηση εναλλακτικών επιλογών είναι σημαντική.

    Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

    peko

    Διαφημιστείτε εδω