Ως γνωστόν εντός της εβδομάδας αναμένονταν στην Αθήνα οι εκπρόσωποι των εταιριών «Κολοσσών» που συγκαταλέγονται στους συμπαίκτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο πρότζεκτ του «Athens Alive».

Ο λόγος ήταν προκειμένου μετά από αρκετή προεργασία των ομάδων εργασίας που έχουν συστηθεί να έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Κυβέρνηση και συγκεκριμένα με τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η συνάντηση αυτή οριστικοποιήθηκε και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή. Υπενθυμίζεται πως ένα από τα βασικότερα ζητήματα είναι αυτό των συντελεστών δόμησης καθώς είναι καθοριστικό για την υλοποίηση του τεράστιου πρότζεκτ.

Βεβαίως, μπορεί για την ώρα το θέμα να μην είναι σε άμεση εξάρτηση με τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο, δεδομένα οι εξελίξεις έχουν την δική τους σημασία για ενδεχόμενη μελλοντική κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω