Αναμονή επικρατεί στον Παναθηναϊκό σε ότι αφορά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Λέμε φημολογούμενο, γιατί προς το παρόν δεν έχει προκύψει επίσημη πρόταση και παραμένει άγνωστο αν θα γίνει τελικά. Το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτή η πρόταση πέρα από χρήματα(4 εκατ. ευρώ φέρεται να είναι το ποσό), αν γίνει θα φέρει πονοκεφάλους στους πράσινους… 

Το βασικό ερώτημα έχει να κάνει με την διοικητική κατάσταση στην ομάδα, καθώς παραμένει άγνωστο το ποιος θα διαχειριστεί και θα αξιολογήσει ενδεχόμενη πρόταση των Τούρκων. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μεταξύ Αλαφούζου και Παϊροτζ, ο πρώτος θέλει να αποχωρήσει, αλλά ο δεύτερος δεν έχει ακόμη μπει στην ΠΑΕ… 

Επίσης είναι δεδομένο ότι το τριφύλλι όσο και να επωφεληθεί οικονομικά από ένα τέτοιο σενάριο, δεν πρόκειται να καλύψει το κενό στο ρόστερ. Όχι μόνο γιατί δεν θα βρει εύκολα τέτοιον παίκτη, αλλά γιατί δεν μπορεί να κάνει και μεταγραφές. 

Το ζήτημα είναι ότι τα χέρια του Παναθηναϊκού στο θέμα Κουρμπέλη είναι «δεμένα». Αν η Φενέρμπαχτσε καταθέσει μια πρόταση με ετήσιες απολαβές ενός εκατ. ευρώ στον 25χρονο μέσο, οι πράσινοι δεν θα μπορούν κάνουν κάτι και ούτε να κλείσουν τον δρόμο στον παίκτη. Γιατί σε τέτοια περίπτωση θα έπρεπε να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο με τουλάχιστον 600-700 χιλιάδες τον χρόνο, ώστε να τον πείσουν να παραμείνει. Κάτι τέτοιο για ευνόητους λόγους δεν πρόκειται να γίνει, με ότι αυτό συνεπάγεται. 

Συνεπώς επειδή εκτός των οικονομικών υπάρχει και η ομάδα, η ελπίδα του Παναθηναϊκού είναι να μείνει φημολογία η πρόταση της Φενέρμπαχτσε. ..

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω