Την ώρα που το όνομα του Ροντρίγκο Μολέντο βρίσκεται, πλέον, σε… καθημερινή βάση στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 αποκαλύφθηκε ένα άλλο ζήτημα που πρόκειται να απασχολήσει τον Παναθηναϊκό, λόγω του Βραζιλιάνου αμυντικού… 

«Θα έρθει στην Ελλάδα τον Ιούνιο ο Μολέντο, υπάρχει ένα θέμα με την εφορία του που δεν έχει καλυφθεί ακόμα και ο ίδιος δεν έχει πάρει κάποια απόφαση. Αν δεν καλυφθεί αυτό το σκέλος, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει προσφυγή», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του έμπειρου ρεπόρτερ του «τριφυλλιού». 

Παράλληλα, αναφερθείς στο χθεσινό ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, σχετικά με το "Athens Alive", επισημάνθηκε ότι υπήρξε διάθεση για συμφωνία και από τις δυο πλευρές! 

«Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Τσίπρα με τον Γιαννακόπουλο, υπήρξε ένα θετικό βήμα προς τη συμφωνία. Ο Πρωθυπουργός έχει δώσει μεγάλο βάρος στην επένδυση που πρόκειται να γίνει. Οι όποιες λεπτομέρειες θα υπάρξουν στις επίσημες ανακοινώσεις. Στο κομμάτι της αλλαγής του συντελεστή δόμησης, υπάρχουν θετικά μηνύματα. Θα χρειαστεί όμως χρόνος για να γίνει η αλλαγή, μιλάμε για ένα διάστημα από δύο μέχρι πέντε μήνες. Υπάρχει πάντως θετική διάθεση», τόνισε μεταξύ άλλων. 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω