(Ξανα)θέλουν την πρόκριση στα χαρτιά οι πελάτες!

Παρά την αποχή των δικηγόρων, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε εξαίρεση και η έφεσή της στο ΑΣΕΑΔ για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό εκδικάστηκε.

Το νομικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων», παρά την… πρεμούρα του, επανέλαβε τα ίδια επιχειρήματα και όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός θα ηττηθεί για τρίτη φορά στο συγκεκριμένο ματς, κάνοντας… Παγκόσμιο Ρεκόρ!

Μετά από τη «χαστούκι» στο παρκέ του ΟΑΚΑ, που προκάλεσε και την αποπομπή του Μπαρτζώκα και την… πανηγυρική απόρριψη της ένστασης από τον Αθλητικό Δικαστή, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι ετοιμάζονται να βιώσουν μια ακόμη ήττα, αυτή τη φορά σε «ουδέτερο» έδαφος. Διότι και οι ίδιοι να «δίκαζαν» στο ΑΣΕΑΔ, θα ήταν υποχρεωμένοι από τα γεγονότα να απορρίψουν την ένστασή τους ως... απαράδεκτη.

Και προφανώς, μετά από αυτή την απόρριψη, θα διαπιστώσουν ότι συνελήφθησαν για μια ακόμη φορά σε θέση... οφσάιντ μειώνοντας και το «κύρος» του Ολυμπιακού, που εμφανίζεται να διεκδικεί στα... χαρτιά, ένα ματς που έχασε «πανηγυρικά» μέσα στο παρκέ, από τον αιώνιο αντίπαλό του... Τον ανανεωμένο Παναθηναϊκό του Ιβάνοβιτς...

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω