Συνεχίζει στα... πιτς ο έμπειρος «μπόμπερ» του «τριφυλλιού», που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο πέλμα του δεξιού του ποδιού από το ματς του πρωταθλήματος με τηνΑΕΚ.

Ο Λοτζέσκι ένιωθε καλύτερα την προηγούμενη εβδομάδα και ταξίδεψε με την αποστολή για τη Γερμανία, ωστόσο αποφασίστηκε να προφυλαχθεί και να μην αγωνιστεί απέναντι στην Μπάμπεργκ. Την τρέχουσα εβδομάδα ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είχε... ανεβάσει ρυθμούς και η επιστροφή του απέναντι στους Βάσκους ήταν το σενάριο που συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες.

Όμως, στην προπόνηση της Πέμπτης (7/2), ο «Λότζο» ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στο πέλμα και σε συνεννόηση με το ιατρικό και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας αποφασίστηκε να προφυλαχθεί και να μην αγωνιστεί στο κρίσιμο παιχνίδι με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνεθ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω