48 ώρες περίπου μετά την ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την παράνομη τιμωρία που του επιβλήθηκε από την Ευρωλίγκα και ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να παίρνει θέση.

Πλέον το ερώτημα δια στόματος Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι Φίμπα ή Ευρωλίγκα και το μπαλάκι θα πέσει σε εμάς τον κόσμο που πρέπει να αποφασίσουμε σε ποια διοργάνωση επιθυμούμε τον Παναθηναϊκό.

Λαμβάνοντας όλα τα παραπάνω υπόψιν χθες αργά το βράδυ ανοίξαμε μια ψηφοφορία με θέμα "Σε ποια διοργάνωση θα θέλατε να αγωνίζεται πλέον ο Παναθηναϊκός;" με τα αποτελέσματα μετά από 2200 και πλέον ψήφους να είναι εντυπωσιακά και να δείχνουν μια τάση για το τι θέλει ο κόσμος.

Λίγο πάνω λοιπόν από τις 2.200 πρώτες ψήφους και με την ψηφοφορία να είναι ανοικτή τα αποτελέσματα διαμορφώνονται ως εξής:

Διοργανωση ποσοστο

                            FIBA CHAMPIONS LEAGUE

       67%
                                     EUROLEAGUE          33%

 

 

 

 

Παρατηρούμε λοιπόν ότι το ποσοστό των φιλάθλων του Παναθηναϊκού που επιθυμεί μέχρι στιγμής η ομάδα να αποχωρήσει από την Ευρωλίγκα και να συμμετάσχει στην διοργάνωση της Φίμπα είναι πολύ υψηλό. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δείχνει την συμπαράσταση στον Δημήτρη αλλά ταυτίζεται και με την όποια απόφασή του αφού έχει αηδιάσει από τις  σφαγές εις βάρος του Παναθηναϊκού τόσα χρόνια.

Αν δεν έχεις ψηφίσει μπορείς να το κάνεις από εδώ:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω