Ο Νίκος Παππάς είναι ένας αρκετά ευαίσθητος άνθρωπος και πάντα μοιράζεται την άλλη του πλευρά. Αυτή τη φορά στάθηκε με τον δικό του τρόπο, στο πλευρό του νεαρού Θοδωρή, που πάσχει από την ασθένεια Μπάτεν.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods έδειξε πως εκτός από παίκτης, είναι και ένας άνθρωπος που θέλει να βοηθά χωρίς τυμπανοκρουσίες. Μάλιστα έδειξε πως είναι δίπλα στον νεαρό φίλαθλο της ομάδας, ο οποίος πάσχει από τη σπάνια ασθένεια Μπάτεν και κάνει τον δικό του αγώνα καθημερινά.

Ο Παππάς συμμετείχε στη δράση που έχει ξεκινήσει μέσα από το κανάλι "Thodore´s Miracle", διαβάζοντας ένα απόσπασμα από το «The Bunch of Rods».

Το απόσπασμα που διάβασε ο Νίκος Παππάς

«Μια φορά κι έναν καιρό ζούσε ένας αγρότης που είχε τρία αγόρια.Τα παιδιά όμως μεγαλώνοντας, άρχισαν να έχουν μεταξύ τους γκρίνιες και τσακωμούς.

Καθημερινά μάρτυρας των καυγάδων ήταν ο πατέρας, που ένοιωθε ότι το τέλος του κοντεύει.Φοβόταν και ανησυχούσε πολύ γιατί μετά το θάνατο του, αυτοί όπως πήγαιναν θα γινόντουσαν εχθροί.

Σκέφτηκε λοιπόν και μια μέρα ζήτησε στα παιδιά του να του φέρουν ένα δεμάτι από λεπτές βέργες.Πήρε το δεμάτι, το έδωσε στον μεγαλύτερο γιό και του είπε να το σπάσει.

Εκείνος όσο κι αν προσπάθησε δεν τα κατάφερε.Ο δεύτερος γιος που κορόιδευε τον πρώτο, πήρε με τη σειρά του το δεμάτι και προσπάθησε.

Οσο κι αν προσπάθησε όμως, μάταιος κόπος.Κατόπιν πήρε το δεμάτι ο τρίτος γιος κι αυτός όμως δεν κατάφερε απολύτως τίποτε.

Αφού απέτυχαν κι οι τρεις ο αγρότης πήρε το δεμάτι, το έλυσε και πήρε από μια βέργα και έδωσε από μία σε κάθε του γιό.Οπως ήταν επόμενο και οι τρεις κατάφεραν να σπάσουν τις βέργες, πολύ πολύ εύκολα.

Είδατε τους είπε ο αγρότης, όταν είσαστε μαζί αγαπημένοι και μονιασμένοι, δεν μπορεί κανείς να σας κάνει κακό. Οταν όμως είσαστε ο καθένας μόνος του, τότε είναι εύκολο κάποιος να σας συντρίψει και να σας κάνει κακό».

Youtube: 
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω