Πρόγραμμα εκπομπών Web Radio Παρασκευής 19/9!

Στα πλαίσια της ανανέωσης του web radio μας και να γίνει πιο οικείο σε εσάς θα καθιερωθεί από εδώ και στο εξής το πρόγραμμα της εβδομάδας με τις εκπομπές που θα λαμβάνουν χώρα. Θα ενημερώνεστε για την μέρα, την ώρα και το ποια εκπομπή θα παίζει στο ράδιό μας. Να υπενθυμίσουμε για ακόμα μια φορά ότι για να μας ακούσετε πρέπει να μπείτε στη διεύθυνση http://trifillakiagr.listen2myradio.com Προτιμότερο θα ήταν να χρησιμοποιήσετε τον internet explorer για να μπείτε στη διεύθυνση του Web Radio.

Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά τις εκπομπές της Παρασκευής 19/9

18:00-19:00 Μουσικές επιλογές

19:00-20:00 Ανοικτή συζήτηση για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό με τον Ματ

Είναι η επιτυχημένη και καθιερωμένη συζήτηση για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό όπου θα μάθετε όλα τα τελευταία νέα της ομάδας. Θα σχολιάσουμε το τι έγινε στο τουρνουά του Στρασβούργου, τι έγινε στο φιλικό ματς με την Μπάμπεργκ, τι περιμένουμε από το τουρνουά στη Θεσσαλονίκη αλλά και τι γίνεται με τα μεταγραφικά της ομάδας που δείχνουν να αναζωπυρώνονται τις τελευταίες μέρες. Θα μάθετε για τις σκέψεις του προπονητή όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας. Μαζί μας θα κάνει το ντεμπούτο του στις εκπομπές και ο Κωνσταντίνος Πάνας θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον καλωσορίσουμε και επίσημα στην παρέα μας. Το σίγουρο είναι ότι θα μιλήσουμε για μπάσκετ και Παναθηναϊκό. Από αυτή την εκπομπή θα απουσιάζει ο Νίκος λόγω κάποιων ανειλημμένων υποχρεώσεων αλλά θα δώσει κανονικά το παρόν στην επόμενη εκπομπή μας. Σας περιμένουμε λοιπόν όπως πάντα στην παρέα μας και είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας που θα τα δίνετε με σχόλια. Είναι μια εκπομπή για εσάς και χάρη σε εσάς είναι τόσο επιτυχημένη.

20:15-22:15 Bet Radar με τον Ιερεμία μαζί με δύο καλεσμένους ειδικούς στο ΝΒΑ

Η δεύτερη στοιχηματική εκπομπή της σελίδας θα λάβει χώρα την Παρασκευή από τις 20:15-21:00 με τον Ιερεμία να μας δίνει προβλέψεις για το κουπόνι του Σαββατοκύριακου που είναι πλούσιο σε αγώνες.
Στη συνέχεια στην παρέα θα προστεθούν δύο νέα παιδιά που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα κάνουν εκπομπές για τον μαγικό κόσμο του NBA. Θα ξεκινήσουν με μία παρουσίαση των ρόστερ της νέας χρονιάς και στην πορεία θα συζητάνε για μεταγραφές, θα σχολιάζουν παιχνίδια, θα κάνουν τις προβλέψεις τους για τα αποτελέσματα κάθε αγωνιστικής. Εννοείται πως και εδώ είναι απαραίτητη η συμμετοχή σας με σχόλια και ερωτήματα τα οποία τα παιδιά θα σας απαντάνε άμεσα.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω