Έβαλε στη θέση τους τους προπαγανδιστές ο Γκίστ!

Ο Τζέιμς Γκιστ έστειλε το δικό του μήνυμα από τις ΗΠΑ ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, έχει μπει στην τελική του ευθεία και μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός έχει μία απουσία αλλά απόλυτα δικαιολογημένη. Ο λόγος για τον Τζέιμς Γκιστ ο οποίος έχει πάρει ειδική άδεια από την ομάδα και τον πρόεδρο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, προκειμένου να ρυθμίσει μια ιδιαίτερα σοβαρή προσωπική του υπόθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Αμερικάνος φόργουορντ με δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» από την πατρίδα του, προανήγγειλε την έλευση του στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, λέγοντας: «Βρίσκομαι στη χώρα μου για μια προσωπική μου υπόθεση και ευχαριστώ πολύ την ομάδα που μου έδωσε αυτή την άδεια. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να τους έχω δίπλα μου», σχολίασε αρχικά ο Γκιστ και συνέχισε: «Τις επόμενες ημέρες θα βρεθώ ξανά με τους συμπαίκτες μου και θα συνεχίσουμε όλοι μαζί. Ξέρω πως περνάνε μια δύσκολη και επίπονη διαδικασία στο Καρπενήσι. Τους σκέφτομαι».

Όσο για το δικό του πρόγραμμα, ο Γκιστ τόνισε: «Γυμνάζομαι καθημερινά και κάνω τα πάντα για να μη χάσω έδαφος ώστε να μπορώ να μπω άμεσα σε δράση».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω