Οι επόμενες κινήσεις στον Εξάστερο!

Καλημέρα και καλό μήνα στην παρέα μας... Μπήκε λοιπόν ο Σεπτέμβρης και οι μέρες για τα πρώτα σοβαρά τουρνουά κοντοζυγώνουν. Την Τετάρτη 3/9 θα έχουμε τις αφίξεις των Ιβάνοβιτς και Γκίστ για να ριχτούν πλέον όλοι στη δουλειά και να μπουν τα πιο βασικά κομμάτια της φιλοσοφίας του νέου Παναθηναϊκού. Οι παίκτες είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουν και τον ίδιο τον Ιβάνοβιτς. Αυτές τις μέρες προπονούνται κατά παραγγελία Ιβάνοβιτς και το πλάνο δεν έχει αποκλίνει καθόλου.

Στα μεταγραφικά τώρα αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι όλοι περιμένουν την άφιξη Ιβάνοβιτς για να τσεκάρει ο ίδιος το ρόστερ και μετά να αποφασίσει. Είναι τελείως διαφορετικό να του μεταφέρονται πράγματα και καταστάσεις και τελείως διαφορετικό να τα βλέπει ο ίδιος κάθε μέρα στις προπονήσεις και στα φιλικά. Στο προκείμενο λοιπόν, αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι είναι ειλημμένη η απόφαση να πάει για αθλητικό ψηλό ο Παναθηναϊκός. Έναν αντίστοιχο Λάσμε δηλαδή που θα κλείσει ιδανικά την γραμμή των ψηλών. Τώρα όσον αφορά την μεταγραφή στο 3 τα πράγματα είναι ρευστά και δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει, στην παρούσα φάση τουλάχιστον. Ο Ιβάνοβιτς θέλει να δει κάποια πράγματα με Γιάνκοβιτς, Χαραλαμπόπουλο και αν χρειάζεται η ομάδα 2-3 ή 3-4. Από την εμπειρία μου λοιπόν στα του Παναθηναϊκού, θεωρώ ότι μέχρι να ξεκινήσουν οι αγώνες θα γίνει η κίνηση για τον ψηλό και θα μείνει μια θέση ξένου να συμπληρωθεί μέσα στη χρονιά όποτε και αν απαιτηθεί.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω