Πέρυσι ο Τζέιμς Γκιστ υπέστη έναν πολύ σοβαρό και σπάνιο τραυματισμό (απόσπαση της έκφυσης του μακρού προσαγωγού μυός του αριστερού ποδιού του) στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, και χρειάστηκαν 4 μήνες για να επιστρέψει και πιο συγκεκριμένα πατησε παρκέ τον Μάρτιο του 2017.

Ένα χρόνο μετά την άσχημη στιγμή στη Μαδρίτη και λίγο μετά από το σπουδαίο διπλί του Παναθηναϊκού Superfoods στην έδρα της Εφές, ο Αμερικανός άσοες θυμήθηκε μέσω του Instagram τις στιγμές που ακολούθησαν μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ευχαρίστησε τους πάντες που βοήθησαν να επιστρέψει υγιής και αποθέωσε τον... καυτό Νικ Καλάθη για το σπουδαίο παιχνίδι που έκανε!

«Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο, δεν ήμουν σίγουρος αν θα μπορέσω να παίξω ξανά μπάσκετ. Ήταν μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που έπρεπε να αντιμετωπίσω στην καριέρα μου. Ευλογημένος από τον Θεό και με την υποστήριξη της οικογένειάς μου, των φίλων μου, του γιατρού Μπράχαμ από το NYC και τον γυμναστών του Παναθηναϊκού, Νίκου και Γιάννη, ήμουν σε θέση να παλέψω και να επιστρέψω στο παιχνίδι που αγαπώ τόσο πολύ.

Υπέροχη νίκη χθες, ο Καλάθης ήταν... φωτιά!», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γκιστ, ο οποίος συνόδευσε το ποστ του με το «Ο ουρανός είναι το όριο για εμάς φέτος» στα χάσταγκ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω