Καλάθης: "Θέλω να φύγω από Μέμφις"!

Στον αστερισμό του Καλάθη κινούνται όλοι στον Παναθηναϊκό και αυτό είναι ξεκάθαρο πλέον. Σας έχουμε ξαναπεί ότι αν δεν τελειώσει η υπόθεση του Καλάθη ο σχεδιασμός δεν μπορεί να προχωρήσει. Σωστό ή όχι αυτό, αυτή είναι η απόφαση της διοίκησης οπότε εμείς πρέπει να κάνουμε υπομονή. Είναι ολοφάνερο ότι στον Καλάθη έχουν στηρίξει στον ΠΑΟ σχεδόν τα πάντα. Είναι Έλληνας σε πολύ καλή ηλικία, ποιοτικός και έτοιμος για νέος ηγέτης της ομάδας. Θεωρούν λοιπόν στην ΚΑΕ ότι αξίζει να κυνηγήσουν το θέμα μέχρι την τελευταία ώρα.

Βεβαίως αυτό δεν σημαίνει ότι θα τραβήξει πολύ το θέμα καθώς η εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να φέρει πλέον οριστικές εξελίξεις. Ο Καλάθης πλέον αυξάνει και αυτός την πίεση στο Μέμφις αφού τους διαμήνυσε χτες ότι θέλει να αποχωρήσει και να μην τον υπολογίζουν για τη νέα χρονιά. Όπως σας έχουμε ξαναπεί ο Καλάθης έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό σε πλουσιοπάροχο τριετές συμβόλαιο που με τα μπόνους αγγίζει τα 7,5 εκατ. δολλάρια. Επομένως για τον Καλάθη η επιστροφή στην Ευρώπη θα γίνει μόνο για τον Παναθηναϊκό. Οι Μέμφις είναι αυτοί που θα τελειώσουν το θέμα καθώς μέχρι τις 15/7 θα πρέπει να έχουν πάρει την οριστική τους απόφαση. Ποια ομάδα κρατάει όμως έναν δυσαρεστημένο παίκτη με μη εγγυημένο κιόλας συμβόλαιο;

Όσον αφορά τις υπόλοιπες κινήσεις, εφόσον με το καλό αποκτηθεί ο Καλάθης, η επόμενη δυνατή μεταγραφή θα αφορά τη θέση 5. Τα ονόματα που έχουν προταθεί είναι πολλά αλλά πλέον δεν διαρρέεται τίποτα καθώς έχουμε πραγματική σιγή ασυρμάτου. Ο Σλότερ είναι σταντ μπάι και περιμένει τον Καλάθη καθώς αν δεν αποκτηθεί ο Νικ αλλάζει και οικονομικά όλος ο σχεδιασμός και τα λέφτα του συμβολαίου του Καλάθη θα κατανεμηθούν αλλιώς. Επιπλέον πέρα του Σλότερ και του Καλάθη είναι δεδομένο ότι η περιφέρεια θα έχει άλλον ένα παίκτη. Από εκεί και πέρα θα γίνει κίνηση και για σμολ φόργουορντ με έμφαση στο καλό σουτ καθώς αυτό ήταν το στοιχείο που έλειψε από την ομάδα την περσινή περίοδο.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω