Aποκλειστικό:Μεταγραφή βόμβα σκάει στον ΠΑΟ!

Kαι το όνομα αυτού Κιθ Λάνγκφορντ!!! Αυτός είναι ο παίκτης που ο Παναθηναϊκός θέλει να ντύσει στα πράσινα με στόχο την επιστροφή και στον Ευρωπαϊκό θρόνο!

Το πρωτάθλημα τελείωσε και ο ΠαναθηναΪκός είναι έτοιμος να απογειώσει τους φίλους του με την πρώτη μεταγγραφή βόμβα για φέτος.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της σελίδας μας,τις οποίες γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν τις αποκαλύπταμε λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας,ο ΠαναθηναΙκός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης την προηγούμενη περίοδο.Πρόκειται για Αμερικανό γκάρντ με μεγάλη θητεία στο ΕυρωπαΪκό μπάσκετ,με πέρασμα από ιστορική ομάδα της Ευρώπης και σε πολύ καλή μπασκετική ηλικία.Βασικό του προσόν είναι το πολύ καλό σου που διαθέτει από μέση και μακρινή απόσταση,τομέας στον οποίο πονάει η ομάδα μας.Προέρχεται από μπασκετική οικόγένεια.Το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα έχει αποδοχές με επταψήφιο νούμερο.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

Lyrikos

Διαφημιστείτε εδω