Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε μια τρελή πρόταση στον Κρις Σίνγκλεντον προκειμένου να τον δέσει στο ΟΑΚΑ και να του δείξει με τον πιο εμφατικό τρόπο πόσο τον θέλει στην ομάδα. Η πρώτη αντίδραση, ωστόσο, του Αμερικάνου δεν οδηγεί στην πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του με αποδοχές που αγγίζουν τα 3,3 εκατομμύρια (συν 25% από το ποσοστό μεταπώλησης) διότι από την πλευρά του υπάρχει ένα μεγάλο αγκάθι.

Τα capital controls είναι ο βασικός λόγος που ο Σίνγκλεντον έχει δυσαρεστηθεί από την κατάσταση στην Ελλάδα έχοντας θέσει ως προτεραιότητα αυτό το ζήτημα. Αυτό ήταν κάτι που τον απασχόλησε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς που διανύσαμε και κάτι που εξέφρασε προς τον Σύλλογο τις τελευταίες ώρες.

Επίσης, ο παίκτης προτιμά το επόμενο καλοκαίρι που ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με τους «πράσινους» να βγει στην αγορά ως free agent θεωρώντας πως μπορεί να «χτυπήσει» ακόμη μεγαλύτερα νούμερα από αυτά που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός.

Έτσι, δεν θέλει να δεσμευτεί από τώρα βλέποντας τους Κινέζους να ρίχνουν απίστευτα ποσά στο τραπέζι και το ΝΒΑ να καλεί όλο και περισσότερους αθλητές από την Ευρωλίγκα στους κόλπους του. Ο Σίνγκλεντον θεωρεί πως με μια ανάλογη, ίσως και καλύτερη, χρονιά από την περσινή θα ανεβάσει και άλλο το κασέ του άρα δεν θέλει από τώρα να δεσμεύσει τον εαυτό του μέχρι το 2020.

Οι τελευταίες εξελίξεις δεν αλλάζουν κάτι στη λογική του «τριφυλλιού» ως προς την πώληση του και τη διατήρηση του στο ρόστερ. Πλέον, απομένει να δούμε αν ο Αμερικάνος θα βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ εντός των επόμενων 48 ωρών.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω