Σας είχαμε ενημερώσει ότι ο Παναθηναϊκός αναμένεται τη νέα χρονιά να είναι πιο Ελληνικός και τα πρώτα δείγματα γραφής άρχισαν να φαίνονται με την απόκτηση του Ζακ Όγκαστ.

Μπορεί να μην ευδοκίμησαν για τους γνωστούς λόγους οι περιπτώσεις των Σλούκα και Μάντζαρη αλλά ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να ντύσει στα πράσινα όποιον Έλληνα θεωρεί ότι αξίζει για το παρόν αλλά και για το μέλλον.

Μια περίπτωση λοιπόν που έχει κυκλώσει ο Παναθηναϊκός είναι αυτή του Κώστα Μήτογλου. Τον 2,10 πάουερ φόργουορντ τον έχει στη λίστα του και ο Ολυμπιακός αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Παναθηναϊκός αναδεικνύεται νικητής και σε αυτή τη μονομαχία μετά τον Όγκαστ και είναι πολύ κοντά στο να κλείσει και τον Έλληνα άσο ο οποίος θεωρείται δικαίως ένα πολύ δυνατό πρότζεκτ.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού έχει πάρει για τα καλά μπρος και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει μέχρι να σχηματιστεί η ομάδα που θα διεκδικήσει τα πάντα την επόμενη σεζόν.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω