Παναθηναϊκός έχει αρχίσει να φτιάχνει την ομάδα της επόμενης χρονιάς και στο πλαίσιο αυτό η πρώτη κίνηση είχε να κάνει με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κένι Γκάμπριελ. Ο πρώην Αμερικάνος φόργουορντ του Ρεθύμνου είχε σημαντική συνεισφορά στο νταμπλ και αυτό εκτιμήθηκε τα μέγιστα από την διοικητική και τεχνική ηγεσία του "τριφυλλιού".

Από κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τους παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια έχουν λήξει. Οπως τον Μάικ Τζέιμς και τον Τζέιμς Γκιστ. Την ίδια ώρα θέλει να ενισχύσει το ρόστερ και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA στο μυαλό και στη λίστα του Τσάβι Πασκουάλ είναι το όνομα του Στεφάν Λάσμε. Ενός παίκτη, για τον οποίο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, ειδικά για τον κόσμο του "τριφυλλιού", που τον υπεραγαπάει και έχει συνδυάσει την παρουσία του με μεγάλες μπασκετικές στιγμές.

Ο Παναθηναϊκός θέλει ένα ακόμη "5άρι" και ο Γκαμπονέζος είναι από αυτούς, που του ταιριάζουν. Είναι αθλητικός, παίζει εύκολα το pick and roll, στην άμυνα είναι αποτελεσματικός και γενικά κάνει τα περισσότερα από τα πράγματα, που ζητάνε οι προπονητές από έναν ψηλό.

Ο Λάσμε, μετά την τιμωρία του, έχει επανέλθει στη δράση, παίζοντας στην τελική ευθεία της σεζόν, που τελείωσε, στο θυγατρικό πρωτάθλημα του NBA, το NBDL, με τους Τέξας Λέντζεντς. Εκεί, μέτρησε 11.8 πόντους και 7 ριμπάουντ ανά ματς. Είχε επίσης 3.3 κοψίματα στα 19 παιχνίδια, που πήρε μέρος. Αφού άρχισε να παίζει στο NBDl, τον ζήτησε η Μπαρτσελόνα, όμως η μεταγραφή δεν έγινε. Τον ήθελε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όχι, όμως, και η διοίκηση των Καταλανών. Τώρα, όμως, είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη, εκεί, όπου έχει κάνει ατελείωτα χιλιόμετρα. Μένει να δούμε αν θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό ή θα πάει στην Τουρκία, όπου έχει πολύ μεγάλη ζήτηση.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω