Μετά και το «όχι» του Κώστα Σλούκα στην εξαιρετική πρόταση του Παναθηναϊκού Superfoods, οι «πράσινοι» κινούνται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι ώστε να καλύψουν τα κενά του ρόστερ και να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με την «Sport Time», οι έξι φορές Πρωταθλητές Ευρώπης εξετάζουν την περίπτωση του Ντάριους Άνταμς. O Αμερικανός γκαρντ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στην εξαιρετική πορεία της Μπασκόνια στην Euroleague πριν δύο σεζόν (στο πλευρό των Μάικ Τζέιμς και Γιάννη Μπουρούση), ενώ την σεζόν που μας πέρασε πραγματοποίησε φοβερές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Κίνας, οδηγώντας ως MVP τους Ξινγιάνγκ Φλάινγκ Τάιγκερς στη κατάκτηση του τίτλου.

Ο Άνταμς είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στα αγωνιστικά «θέλω» του Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος τον γνωρίζει και από την παρουσία του στην Ισπανία. Στις δύο σεζόν που αγωνίστηκε στην Euroleague με την Μπασκόνια, ο 28χρονος γκαρντ μέτρησε 12,9 πόντους, 3,6 ασίστ και 2,2 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω