Ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει ξεκινήσει τον αγωνιστικό σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν και σε αυτόν βρίσκεται και ο Κένι Γκάμπριελ. Ο Αμερικανός φόργουορντ ήρθε στην Αθήνα μετά τον τραυματισμό του Τζέιμς Γκιστ και έδωσε πολλές λύσεις μέσα στη σεζόν και κυρίως στους τελικούς της Stoiximan.gr Basket League με τον Ολυμπιακό. Η ικανότητά του να έρχεται από τον πάγκο και να προσφέρει σε άμυνα και επίθεση εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος αποφάσισε πως θέλει να τον έχει στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Έτσι, οι «Πράσινοι» έκαναν πρόταση για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Γκάμπριελ, η οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, θα γίνει αποδεκτή από τον Αμερικανό φόργουορντ. Ο 27χρονος άσος είδε και άλλες ομάδες να ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του, όπως η Μπεσίκτας, ωστόσο είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόταση του Παναθηναϊκού Superfoods και αποφάσισε να παραμείνει στο ρόστερ των έξι φορές Πρωταθλητών Ευρώπης.

Η θετική απάντηση του Γκάμπριελ θα γνωστοποιηθεί και επίσημα μέσα στις επόμενες μέρες, με τον Παναθηναϊκό Superfoods να προχωρά στα επόμενα αγωνιστικά και μεταγραφικά ζητήματα ενόψει της νέας σεζόν.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω