Embed video: 

Μετά την αθέτηση της συμφωνίας του Μάντζαρη με τον Παναθηναϊκό και την παραμονή του στον Ολυμπιακό, ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού αναπροσαρμόζεται άμεσα.

Ο Παναθηναϊκός θα φέρει καλύτερο παίκτη με αυτά τα λεφτά που έδινε στον Μάντζαρη και θα αποδειχθεί σε λίγες μέρες. Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία δεδομένα στην κορυφή της λίστας του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο πρώην γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Άαρον Τζάκσον.

Ο παίκτης έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και αρέσει αρκετά στον Τσάβι Πασκουάλ για τον παίκτη πίσω από τον Νικ Καλάθη. Η εμπειρία χρόνων που έχει στο κορυφαίο επίπεδο σε συνδιασμό με την ωριμότητά του τον κάνουν ιδανικό στόχο και για αυτό ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τις συζητήσεις μαζί του άμεσα. Το κασέ του κυμαίνεται στο 1 εκ ευρώ ενώ έχει ενδιαφέρον από Μακάμπι και Αρμάνι Μιλάνο.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω