Embed video: 

Στη Βιτόρια βρέθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια, όπου οι «πράσινοι» πήραν σημαντική νίκη με 63-72.

Μετά το φινάλε του αγώνα ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού μίλησε στους Βάσκους και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός κάνει μία καλή σεζόν μέχρι τώρα, ενώ ρωτήθηκε για τον Πασκουάλ, το ενδεχόμενο μεταγραφής του Λάρκιν, αλλά και τον στόχο του Τριφυλλιού.

Για τον Πασκουάλ: «Ο Πασκουάλ είναι γνωστός και πολύ καλός προπονητής, ήταν στην Μπαρτσελόνα τόσα χρόνια και ελπίζουμε να μείνει και στον Παναθηναϊκό πολλά χρόνια».

Για το Λάρκιν και αν ο επόμενος, μετά τους Τζέιμς και Μπουρούση, που θα πάρει το δρόμο για το ΟΑΚΑ: «Αυτό δεν το ξέρω, αυτή είναι απόφαση του προπονητή».

Για τις αλλαγές στην Εuroleague: «Ο κύριος Μπερτομέου μίλησε για 18 με 20 ομάδες και ο Παναθηναϊκός πάντα πίστευε ότι αυτό είναι θετικό και θα δούμε».

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού: «Στόχος του Παναθηναϊκού είναι κάθε χρόνο να κερδίζει τα πάντα. Δεν θέλουμε μόνο να πάμε στο Final Four, αλλά και να είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω