H εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» των Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Ασβεστά είχε αποκαλύψει στις 17/3 την πρόθεση του Παναθηναϊκού Superfoods να ζητήσει επίσημα από την Κυβέρνηση το ΟΑΚΑ για τα επόμενα 99 χρόνια.

Λίγες μέρες αργότερα, η πρόθεση αυτή μετουσιώνεται σε επίσημο αίτημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Παναθηναϊκός Superfoods θα έχει σήμερα (23/3) το μεσημέρι ραντεβού -μέσω του Παναγιώτη Τριαντόπουλου και του Βusiness Developer του ομίλου Γιαννακόπουλου - με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ώστε να ζητήσει επίσημα το ΟΑΚΑ με μίσθωση για τα επόμενα 99 χρόνια.

Οι έξι φορές Πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να έχουν την πλήρη κατοχή του μπασκετικού γηπέδου του ΟΑΚΑ, ώστε να μπορέσει να το αξιοποιήσει πλήρως όπως συμβαίνει και με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods επιθυμεί να έχει τον πλήρη έλεγχο της έδρας του με βλέψεις μεγάλου χρονικού ορίζοντα, με το αίτημα των 99 χρόνων να μην έχει απόλυτα δεσμευτικό χαρακτήρα. Ουσιαστικά, η διοίκηση του «Τριφυλλιού» θέλει να παραμείνει σε μία από τις καλύτερες και πιο σύγχρονες έδρες της Ευρώπης και να την αξιοποιήσει ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

Φυσικά, το συγκεκριμένο αίτημα έρχεται... παράλληλα με την προοπτική της δημιουργίας του ποδοσφαιρικού γηπέδου στου Γουδή, ενώ σε ότι αφορά την ΑΕΚ που χρησιμοποιεί και αυτή το ΟΑΚΑ, έχει δρομολογηθεί ήδη η επιλογή της ανέγερσης γηπέδου στο Ποδηλατοδρόμιο. Άλλωστε, ακόμα και να παραχωρηθεί άμεσα το γήπεδο στον Παναθηναϊκό, η συνολική διαδικασία δεν θα ολοκληρωθεί άμεσα, κάτι που θα διευκολύνει την... συμβίωση των δύο ομάδων.

Στο τραπέζι του σημερινού (23/3) ραντεβού θα πέσουν αρκετά λειτουργικά ζητήματα του ΟΑΚΑ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το ενοίκιο του Παναθηναϊκού για το γήπεδο του Αμαρουσίου πλησιάζει το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω