Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Κρις Σίνγκλετον μετά την επιστροφή της αποστολής του Παναθηναϊκού Superfoods από την Κωνσταντινούπολη σήμερα (20/1) το απόγευμα. Τα αποτελέσματα αυτής δεν ήταν ευχάριστα καθώς έδειξαν πως υπέστη μια ελαφριά θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Αμερικάνος φόργουορντ-σέντερ ξεκίνησε ήδη να ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή και γίνεται αγώνας δρόμου ώστε να προλάβει τις προσεχείς αναμετρήσεις της Euroleague με τη Μπαρτσελόνα Lassa (24/1) και τον Ερυθρό Αστέρα (26/1).
Ο Σίνγκλετον δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας για την Πάτρα εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Προμηθέα (21/1, 19.15, NS 2).

Τέλος, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods υπενθυμίζει πως: «λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αυριανή αναμέτρηση».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω