Την Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός Superfoods, με τους «πράσινους» να είναι πανέτοιμοι για το ματς στην Πόλη, με τον Τσάβι Πασκουάλ να τονίζει πως πρόκειται για μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Μάλιστα, ο Καταλανός τελικός, αναφέρθηκε και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods

«Θα πρέπει να βρούμε όλα αυτά που χρειαζόμαστε για ένα μεγάλο παιχνίδι όπως το αυριανό (19/1). Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να ξέρουμε ότι η Φενέρμπαχτσε είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, με έναν από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία. Θα είναι μια πολύ δύσκολη πρόκληση για εμάς. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για να ένα καλό παιχνίδι και θα δούμε τι θα συμβεί».

Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κάτι. Μπορούμε να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερα. Σταδιακά παίζουμε καλύτερα αλλά το σίγουρο είναι ότι αν θες να κερδίσεις κάτι θα πρέπει να βελτιωθείς ακόμη περισσότερο»

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω