Αιφνιδιασμός είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει σε τόσο υψηλό επίπεδο, όσο των ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, όμως ο Τσάβι Πασκουάλ το κατάφερε απέναντι στον Γιάννη Σφαιρόπουλο, πριν καν το τζάμπολ!

Αυτός δεν ήταν άλλος από την είσοδο του Κένι Γκάμπριελ στο ρόστερ αντί του Ντιμίτρις Νίκολς, μια επιλογή που βγήκε σε απόλυτο βαθμό στον Καταλανό τεχνικό του Παναθηναϊκού Superfoods, που δικαιώθηκε από την επιλογή του.

Ο πρώην παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν, της Καρσίγιακα, αλλά και του Ρεθύμνου βοήθησε τα μέγιστα τους «πράσινους» για να φτάσουν στη νίκη-πρόκριση στο ΣΕΦ και αυτό δεν αποτυπώνεται μονάχα στους αριθμούς (14 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και στην ενέργεια που έβγαλε, με την οποία... θύμισε Τζέιμς Γκιστ!

Εξάλλου, το συγκεκριμένο κενό κλήθηκε να καλύψει όταν ήρθε τον περασμένο Νοέμβριο μετά τον σοβαρό του τραυματισμό.

Το SDNA συνάντησε τον Κένι Γκάμπριελ λίγες ώρες μετά την πολύ καλή του εμφάνιση στο ντέρμπι του ΣΕΦ και τον... ανέκρινε για όλα!

Για το πώς έφτασε να μπει στην 12άδα του ντέρμπι, με τον Τσάβι Πασκουάλ να αιφνιδιάζει τους πάντες...

Για το πώς βίωσε το προ δεκαημέρου DNP στο ευρωπαϊκό ντέρμπι, όπου δεν πάτησε παρκέ ούτε δευτερόλεπτο...

Για τη συνταγή νίκης στο ΣΕΦ...

Για το... πείραγμα στον ατζέντη του και αδελφό του προπονητή του Ολυμπιακού...

Για τις φιλοδοξίες του Παναθηναϊκού...

Για το φλερτ με τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι...

Για το διαζύγιο με την Λοκομοτίβ και την σχέση του με τον Φώτη Κατσικάρη...

Όταν είσαι εκεί έξω δεν περιμένεις κάποιο... χειροκρότημα όπως στο γήπεδό σου. Πρέπει να κοιτάξεις δεξιά κι αριστερά τους συμπαίκτες σου και να αντιληφθείς πως όσο πρέπει να παλέψουν και να... πεθάνουν στο παρκέ για σένα, εσύ πρέπει να παλέψεις γι' αυτούς.
-Σε ένα ντέρμπι που είχε χαρακτήρα τελικού, αφού ήταν νοκ-άουτ παιχνίδι, είδαμε τον Παναθηναϊκό να επικρατεί για πρώτη φορά μετά από τρεις ήττες φέτος, με εσένα στην πρώτη γραμμή...

«Αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να βγούμε έξω και να παλέψουμε και αυτό κάναμε στην πράξη. Μας είχαν νικήσει τρεις φορές κι αυτό μας είχε πληγώσει. Δεν ήταν αυτό που θέλαμε στα ντέρμπι. Την τέταρτη φορά έπρεπε να είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ. Να παλέψουμε για κάθε ριμπάουντ, κάθε μπάλα και να διασφαλίσουμε ότι δεν θα έπαιρναν τα ριμπάουντ, ειδικά στην άμυνά μας. Ξέραμε ότι αυτός ο τομέας (σ.σ. ριμπάουντ) θα ήταν καθοριστικός για να ελέγξουμε τον ρυθμό. Από τη στιγμή που αυτό έγινε, τα πράγματα ήρθαν όπως θέλαμε».

-Οταν παίζεις σε ένα περιβάλλον... εχθρικό όπως η έδρα του μεγάλου αντιπάλου, τι πρέπει να κάνεις και τι πρέπει να αποφύγεις για να είσαι απερίσπαστος και να αποδώσεις στο επιθυμητό επίπεδο στο παρκέ;

«Οταν είσαι εκεί έξω δεν περιμένεις κάποιο... χειροκρότημα ή ενθάρρυνση, όπως στο γήπεδό σου. Πρέπει να κοιτάξεις δεξιά και αριστερά τους συμπαίκτες σου και να αντιληφθείς πως όσο πρέπει να παλέψουν και να... πεθάνουν στο παρκέ για σένα, εσύ πρέπει να παλέψεις γι' αυτούς. Αυτό είναι ομάδα. Αυτό είναι το μπάσκετ. Οταν υπάρχει αυτό το πνεύμα -και εμείς το είχαμε στο ΣΕΦ- ξέρεις πως δεν έχεις να φοβηθείς κάτι, ακόμα κι αν είσαι σε... εχθρικό έδαφος. Αυτό πρέπει να είναι το πνεύμα σε κάθε παιχνίδι. Ακόμα κι αν παίζεις στην έδρα σου, δεν θα παίξει ο κόσμος για λογαριασμό σου. Εσύ θα είσαι στο παρκέ για να παίξεις για την ομάδα. Οφείλουμε όλοι να παίξουμε για την ομάδα και να φτάσουμε στη νίκη. Αυτή η νίκη χαροποίησε τον κόσμο μας και τον ευχαριστούμε που μας το έδειξε με την υποδοχή στο ΟΑΚΑ. Ηταν κάτι εντυπωσιακό».

-Μπορείς να μας περιγράψεις τι συνέβη στα αποδυτήρια πριν βγείτε στο γήπεδο; Τι σας είπε ο κόουτς Πασκουάλ ενόψει του αγώνα;

«Μας είπε απλά πράγματα... "Βγείτε έξω και παλέψτε σκληρά για κάθε κατοχή. Δεν έχει σημασία αν είμαστε μπροστά με δέκα πόντους, ή πίσω. Αν έχουμε την ίδια μαχητικότητα από την αρχή, θα μπορούμε να είμαστε μπροστά ως το τέλος και να νικήσουμε. Βγείτε έξω και παλέψτε"».

-Η είσοδός σου στο ελληνικό ρόστερ της ομάδας και στην 12άδα του ντέρμπι αποτέλεσε έκπληξη, αφού έγινε ξαφνικά και το μάθαμε την τελευταία στιγμή. Τι συνέβη; Εσύ πότε το έμαθες;

«Μη νομίζεις ότι κι εγώ το ήξερα (γέλια)! Το πρωί πριν το παιχνίδι μου είπε ο προπονητής πως θα με βάλει να παίξω. Εγώ σε κάθε περίπτωση θα ήμουν εκεί για να υποστηρίξω την ομάδα, όμως πήρα την ευκαιρία και είμαι ευτυχισμένος που αγωνίστηκα σε ένα τόσο σπουδαίο ντέρμπι. Ηταν τρομερό συναίσθημα να είσαι σε ένα τέτοιο παιχνίδι, είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Δεν είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Για εμένα πολλά πράγματα άλλαξαν ξαφνικά. Το Νοέμβριο ήρθα στην ομάδα και το πρώτο που ήξερα ήταν γι' αυτά τα ντέρμπι και πόσο πάθος περικλείουν και τι τα συνοδεύει, πριν και μετά. Το να παίζεις όμως είναι τρομερό και να έχεις τη δυνατότητα να βοηθήσεις τους συμπαίκτες σου για να πετύχετε κάτι σπουδαίο όλοι μαζί. Ηθελα με κάθε τρόπο να βοηθήσω. Σήμαινε τα πάντα για μένα αυτή η ευκαιρία».

-Οταν ετοιμαζόσουν, σου μίλησε κάποιος εκ των συμπαικτών σου για να σε συμβουλεύσει για το ντέρμπι; Φαντάζομαι κάτι θα σου είπε ο Γκιστ που είναι... παλιός σε ντέρμπι «αιωνίων», ενώ εσύ θεωρείσαι ο αντικαταστάτης του...

«Οντως μου μίλησε ο Τζέιμς, αλλά δεν είπε πολλά... Μου είπε να βγω και να είμαι ο εαυτός μου. Με συμβούλευσε να κοιτάξω πρώτα να είμαι σκληρός στην άμυνα, να βγάζω ενέργεια. Από εκεί και πέρα όλα θα έπαιρναν το δρόμο τους για την ομάδα. Ο Τζέιμς με έχει βοηθήσει πολύ έως τώρα και θέλω να είναι... ήσυχος όσο είναι εκτός μάχης».

Με τον Κέι Σι Ρίβερς καταγόμαστε από την ίδια πόλη. Όταν ήμασταν πιο μικροί, στο σχολείο συνήθιζα να τον βλέπω να παίζει. Δεν τον έχω δει ξανά, όμως, να κάνει τόσο μεγάλη εμφάνιση!
-Οι συμβουλές πάντως απέδωσαν τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση και αυτό αποτυπώνεται και από τους αριθμούς...

«Χαίρομαι που βρέθηκα σε καλή βραδιά. Μάλλον θα ήταν λόγω της πολύ καλής ψυχολογίας που πήρα την ευκαιρία. Ηθελα να... πεθάνω σε κάθε άμυνα και χαίρομαι που μπόρεσα να αποδώσω και επιθετικά. Ολοι οι πόντοι είναι πολύτιμοι για την ομάδα».

-Με την απόδοσή σου όμως στο συγκεκριμένο παιχνίδι ίσως... πλήγωσες τον ατζέντη σου, που είναι αδελφός του προπονητή του Ολυμπιακού (σ.σ. Γιώργος Σφαιρόπουλος). Μιλήσατε καθόλου μετά το παιχνίδι;

«Οχι δεν μιλήσαμε μετά το παιχνίδι. Ισως επειδή δεν τον συνέφερε (γέλια)! Εχουμε εξαιρετική σχέση και συνεργασία, ήμασταν μαζί στο Λας Βέγκας. Είναι σπουδαίος τύπος».

-Ισως του κάνεις πλάκα αργότερα και μετά από άλλα ντέρμπι...

«(Γέλια). Δε νομίζω. Ας παίζω καλά και ας μην του κάνω πλάκα...»

-Εσύ ήσουν πολύ καλός στο ΣΕΦ, όμως και ο Κέι Σι Ρίβερς με τους 27 πόντους του δεν πήγε πίσω...

«Με τον Κέι Σι καταγόμαστε από την ίδια πόλη. Οταν ήμασταν πιο μικροί, στο σχολείο συνήθιζα να τον βλέπω να παίζει. Τον έβλεπα στο Κλέμσον πριν πάω στο κολλέγιο».

-Αφού τον γνωρίζεις τόσο καλά, θυμάσαι να παίζει τόσο καλά όσο στο ΣΕΦ;

«Δεν τον έχω δει ξανά να κάνει τόσο μεγάλη εμφάνιση! Οχι απ' όσο θυμάμαι. Χθες ήταν σπουδαίος και καθοριστικός για την ομάδα. Χαίρομαι γι' αυτόν και όλη την ομάδα φυσικά».

Να πω την αλήθεια ήμουν εκνευρισμένος που δεν έπαιξα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Euroleague. Όμως ο προπονητής ξέρει κάθε φορά τι είναι σωστό. Και εκείνη η μη χρησιμοποίησή μου με έκανε πιο αποφασισμένο να μπω και να παίξω καλά στο επόμενο παιχνίδι.
-Σε κάθε περίπτωση ο κόουτς Πασκουάλ αιφνιδίασε με την περίπτωσή σου, αφού δέκα μέρες νωρίτερα, στο ντέρμπι της Euroleague, ήσουν στην 12άδα αλλά δεν χρησιμοποιήθηκες; Πώς το αντιμετώπισες; Σου δημιούργησε απογοήτευση, ανυπομονησία ή αποφασιστικότητα για να επανέλθεις;

«Να πω την αλήθεια ήμουν εκνευρισμένος μετά το παιχνίδι γιατί ήθελα πολύ να παίξω όπως κάθε παίκτης στη θέση μου. Ομως ο προπονητής ξέρει κάθε φορά τι είναι σωστό και κατάλληλο. Δεν γνωρίζω τον λόγο που δεν είχα παίξει τότε, όμως αυτό με έκανε πιο αποφασισμένο να μπω και να παίξω καλά στο επόμενο παιχνίδι που θα είχα την ευκαιρία. Ηθελα να είμαι αυτός που πρέπει για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει».

-Ο κόουτς μαζί με την είδηση ότι θα παίξεις στον ημιτελικό, σου έδωσε και ειδικές οδηγίες;

«Ηταν σαφής. Μου είπε να είμαι έτοιμος να παίξω σκληρά. Αυτό είναι το καθήκον μου. Να είμαι έτοιμος να μπω και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου όποτε κληθώ από τον προπονητή μου».

-Πώς βιώνεις τόσο εσύ, όσο και οι υπόλοιποι ξένοι της ομάδας την κατάσταση στα παιχνίδια εντός συνόρων όπου κάποιος/οι πρέπει να είναι εκτός ομάδας; Σε ρωτάω γιατί είσαι εξ αυτών που έως τώρα δεν είχες αγωνιστεί σε αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου...

«Πρέπει να μένεις συγκεντρωμένος και να μην μπερδεύεις το μυαλό σου έχοντας τη σκέψη γιατί είσαι εκτός. Η συγκέντρωση είναι το Νο1. Είναι σκληρό σίγουρα και το ξέρω, γιατί έως τώρα ήμουν εκτός ελληνικών αγώνων. Είναι σκληρό να θέλεις αλλά να μην μπορείς να βοηθήσεις. Αυτό αναμφίβολα σου κοστίζει σε αγωνιστικό ρυθμό, γιατί στους αγώνες εφαρμόζονται όσα δουλεύουμε στην προπόνηση και όσο λιγότερο παίζεις, τόσο πιο δύσκολα μπορείς να προσαρμοστείς σε αυτά που ζητά ο προπονητής. Ομως όλοι μας γνωρίζουμε αυτή την κατάσταση που κάθε φορά κάποιος πρέπει να μείνει εκτός. Πρέπει να είσαι έτοιμος όπως είπα και πριν κάθε φορά που θα κληθείς να μπεις».

-Οσο ήσουν εκτός, σου μπήκε στο μυαλό η ιδέα πως ο Τσάβι Πασκουάλ σε έχει εκτός ελληνικού ρόστερ επειδή δεν σε πιστεύει όπως άλλους παίκτες;

«Δεν είναι έτσι σίγουρα. Η ομάδα δίνει πολλά παιχνίδια και πρέπει να παίρνουν ανάσες κάποιοι παίκτες. Υπάρχει κούραση, μπορεί να προκύπτουν τραυματισμοί, όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Ομως εσύ ως παίκτης πρέπει να κατανοείς την κατάσταση ως έχει. Δεν πίστεψα ότι ο κόουτς δεν με εμπιστεύεται, γιατί δείχνει το αντίθετο. Με πιστεύει όπως όλους μας».

-Είσαι από τις μεταγραφές που προέκυψαν μεσούσης της σεζόν, μετά τον τραυματισμό του Γκιστ. Τι σκέφτηκες όταν πρωτοάκουσες για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού;

«Ενθουσιάστηκα! Αρχικά με πήρε ο ατζέντης μου και με ενημέρωσε πως ο Παναθηναϊκός με εξετάζει και ίσως μου γίνει πρόταση. Λίγες ώρες αργότερα, 4-5 ώρες μου μετέφερε την πρόταση του Παναθηναϊκού. Πρώτα κάλεσα τη σύζυγό μου για να της πω τα νέα. Με τη μία μου είπε "πάμε" και έτσι ήρθα. Ετσι απλά. Ηταν μεγάλη ευκαιρία για μένα και αυτή η πρόταση ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Η κατάσταση στην Κουμπάν δεν ήταν η κατάλληλη για μένα. Κάτι δεν πήγαινε καλά. Για να μην υπερβάλλω, δεν ήταν η... χειρότερη, αλλά δεν είναι όλες οι καταστάσεις ίδιες. Κάποιες φορές νιώθεις ότι δεν είναι σωστά τα πράγματα για σένα. Αυτό έμαθα από την παρουσία μου στην Λοκομοτίβ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ... Για την ομάδα, τον κόσμο, την ιστορία της ομάδας. Ολα είναι σπουδαία στον Παναθηναϊκό».

Υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό πριν λίγους μήνες, αλλά η ιστορία δεν προχώρησε. Συνεχώς γίνονταν βήματα προς τα πίσω. Υπήρχε προσφορά και την επόμενη ώρα δεν υπήρχε.
-Ανέφερες πως η κατάσταση στην Κουμπάν δεν ήταν η σωστή για σένα. Μπορείς να πεις πιο συγκεκριμένα; Υπήρχε κάποιο πρόβλημα στις σχέσεις με τον τότε προπονητή, Φώτη Κατσικάρη;

«Δεν μπορώ να πω ότι η σχέση μας ήταν κακή, όμως στο τέλος της ημέρας, κάποιες καταστάσεις μπορούν να προχωρήσουν και κάποιες όχι. Αυτή ανήκε στην δεύτερη κατηγορία. Δεν μπορούσε να προχωρήσει και εγώ μπορώ να μιλήσω για την πλευρά μου. Πηγαίνοντας εκεί στην αρχή της σεζόν ένιωθα πολύ καλά για την προοπτική που είχα στην Λοκομοτίβ. Ομως όταν άρχισαν οι αγώνες συνέβησαν πράγματα που δεν ήταν σωστά για μένα. Προσπαθούσα για το καλύτερο, πάλευα για να αντιμετωπίσω πνευματικά την κατάσταση και να δουλέψει το πράγμα, όμως στο τέλος της ημέρας δεν ήταν η σωστή κατάσταση για μένα».

-Τι ακριβώς συνέβη δηλαδή με τον κόουτς Κατσικάρη;

«Δεν θα ήθελα να επεκταθώ. Εξάλλου τώρα είναι παρελθόν όλα αυτά για μένα. Είμαι στον Παναθηναϊκό και είμαι χαρούμενος γι' αυτό».

-Τη σεζόν 2013/2014 ήσουν στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ρεθύμνου και είχες πάρει γεύση από το μπάσκετ εδώ και τι σημαίνει Παναθηναϊκός...

«Ηξερα κάποια πράγματα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ό,τι ζω τώρα που είμαι στην ομάδα. Είναι σπουδαίο όλο αυτό που ζω στον Παναθηναϊκό».

-Λίγους μήνες πάντως πριν έρθεις για τον Παναθηναϊκό, το όνομά σου είχε συνδεθεί με τον Ολυμπιακό. Σε ποιο στάδιο είχε φτάσει το συγκεκριμένο... φλερτ;

«Ενδιαφέρον υπήρχε, όμως η ιστορία δεν προχώρησε. Συνεχώς γίνονταν βήματα μπροστά και πίσω. Υπήρχε προσφορά και την επόμενη ώρα δεν υπήρχε. Απλά δεν δούλεψε η κατάσταση».

-Δηλαδή υπήρχε ενδιαφέρον αλλά ο Ολυμπιακός δεν συγκεκριμενοποίησε την πρότασή του;

«Ναι έτσι γινόταν. Εγιναν βήματα προς τα μπρος και προς τα πίσω. Αυτό ξέρω».

Στην Euroleague θα δώσουμε μάχη σε όλα τα παιχνίδια όποιον κι αν έχουμε απέναντί μας. Θέλουμε το πλεονέκτημα έδρας γιατί ξέρουμε και ξέρουν ότι εδώ είναι δύσκολο να νικήσουν. Κι αυτό ισχύει για όλους τους αντιπάλους μας!
-Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εν μέσω μιας μεγάλης σεζόν όπου κυνηγά τρεις τίτλους. Τι θεωρείς ότι μπορείτε να πετύχετε στο τέλος της χρονιάς;

«Είμαστε μια σπουδαία ομάδα. Μια από τις σπουδαιότερες που ξέρω κι έχω παίξει. Εχουμε εξαιρετική ομάδα και παίκτες, που τους αρέσει το μπάσκετ. Ολοι παλεύουμε για την ομάδα. Είμαστε τώρα στον τελικό Κυπέλλου, θέλουμε να είμαστε στα πλέι οφ της Euroleague, κυνηγάμε τον τίτλο στην Ελλάδα, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω από το να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Οταν κοιτάς πιο πέρα σου κοστίζει. Οταν τελειώνει ένα παιχνίδι, άμεσα κοιτάς το επόμενο. Θεωρώ όμως ότι έχουμε σπουδαίο μέλλον ως ομάδα».

-Εως τώρα στον μαραθώνιο της Euroleague μόνο στη Βαρκελώνη δεν είδαμε μαχητικό και ανταγωνιστικό Παναθηναϊκό. Οι εμφανίσεις σας δείχνουν πως μπορείτε να τα καταφέρετε απέναντι σε όλους τους αντιπάλους;

«Ολες οι ομάδες έχουν κάποιες άσχημες μέρες. Για εμάς αυτό συνέβη στη Βαρκελώνη. Ηταν μια άσχημη μέρα. Σκαμπανεβάσματα σε μια τόσο μεγάλη χρονιά υπάρχουν. Σε ένα παιχνίδι είσαι καλός, σε άλλο όχι. Στη Βαρκελώνη δεν ήμασταν σε καλή μέρα. Ομως πιστεύω ότι αυτό έγινε μάθημα και από εκεί και πέρα παλέψαμε σε όλα τα παιχνίδια και αυτό κάνουμε απέναντι σε κάθε αντίπαλο».

-Μπορείτε δηλαδή να τους αντιμετωπίσετε όλους σε σειρά αγώνων; Υπάρχει κάποια ομάδα που ίσως φοβάστε;

«Θα δώσουμε μάχη σε όλα τα παιχνίδι όποιον κι αν έχουμε απέναντί μας. Προς το παρόν κυνηγάμε τον στόχο που είναι η πρόκριση και η παρουσία μας στο Top-4 για να έχουμε πλεονέκτημα έδρας γιατί ξέρουμε και ξέρουν ότι εδώ είναι δύσκολο να νικήσουν. Αυτό ισχύει για όλους. Με πλεονέκτημα έδρας το Final-4 θα έρθει πιο κοντά».

-Αρα θεωρείς κλειδί για το Final-4 το πλεονέκτημα έδρας...

«Αν το έχουμε δεν σημαίνει αυτόματα ότι περάσαμε. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει και θέλουμε μπορούμε να νικήσουμε και εντός και εκτός και να προκριθούμε. Ομως με πλεονέκτημα έδρας θα είναι πιο δύσκολο να μας νικήσουν εδώ μέσα».

-Ο κόσμος περιμένει πώς και πώς την επιστροφή της ομάδας στο Final-4. Νιώθετε έτοιμοι να το πετύχετε;

«Ναι, το συζητάμε συνεχώς μεταξύ μας. Ομως όλα θα γίνουν μέσω της δουλειάς. Πρέπει να προχωρήσουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα είναι σπουδαίο να είμαστε στο Final-4 και να διεκδικήσουμε το ευρωπαϊκό τρόπαιο. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε και να πιστεύουμε ο ένας τον άλλον».

-Κατά πολλούς όμως είναι πολύ δύσκολο για τον Παναθηναϊκό να φτάσει τόσο μακριά, ειδικά φέτος που είναι η πρώτη χρονιά χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη... Είστε έτοιμοι να δώσετε συνέχεια στην κληρονομιά του;

«Είναι θρύλος και η φανέλα του είναι εκεί πάνω! Θέλουμε να έχουμε κι εμείς μεγάλες επιτυχίες και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

-Πώς βιώνεις την παρουσία σου στον Παναθηναϊκό; Υπάρχουν συμπαίκτες με τους οποίους είσαι πιο κοντά;

«Είναι φυσικό να υπάρχει πιο μεγάλο δέσιμο με κάποια παιδιά, όπως ο Κέι Σι, ο Τζέιμς, ο Φελντέιν, όμως όλοι είναι φανταστικά παιδιά και το κλίμα είναι πολύ καλό».

-Υπάρχει... ηγέτης στα αποδυτήρια;

«Ολα τα παιδιά είναι ηγέτες. Αυτό κάνει την καλή ομάδα. Ολοι έχουμε κοινό στόχο και θέλουμε να φτάσει ο Παναθηναϊκός όσο πιο ψηλά γίνεται».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω