Θα θέλαμε να βάλουμε μια φωτογραφία που συνάδει με το κλίμα των Χριστουγέννων αλλά τελικά εμείς οι Παναθηναϊκοί δεν μπορούμε να βρούμε ησυχία ούτε τις ημέρες των εορτών. Έχουμε μια αυτοκαταστροφική τάση να δημιουργούμε εσωτερικούς εχθρούς. Σε αυτό που πάει να γίνει απο χτες στο μπασκετικό τμήμα είμαστε κάθετα αντίθετοι εφόσον επηρεαστεί έστω και στο ελάχιστο το αγωνιστικό τμήμα. Δεν μας απασχολεί ποιος έχει δίκιο σε αυτή την "διαμάχη" και καλό είναι να λυθεί το θέμα εσωτερικά και οικογενειακά. Ξεκατινιάσματα με ανακοινώσεις που μάλιστα δεν είναι ομόφωνες δεν οδηγούν πουθενά και δεν βοηθάνε τον Παναθηναϊκό. Τι προσέφερε η χθεσινή ανακοίνωση άραγε; Μόνο διχασμό και εσωτερικό πόλεμο. Τα χίλια δίκια να έχει κάποιος αν δεν διεκδικήσει σωστά το δίκιο του θα βγει χαμένος.

Δώσαμε μεγάλο αγώνα σαν σελίδα για να ξαναφτάσει το τμήμα σε ένα υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και να αποκτήσει πάλι την αγωνιστική λειτουργία του παρελθόντος γιατί στόχος όλων μας είναι η επιστροφή στους τίτλους. Αυτό είναι ο Παναθηναϊκός! Να είναι παντού πρώτος!

Αυτή η εσωτερική διχόνοια που υπάρχει δυστυχώς έχει χωρίσει τους Παναθηναϊκούς σε στρατόπεδα και αυτό είναι κάτι το αδιανόητο. Ο κάθε ένας που υπηρετεί αυτό το σύλλογο από τη θέση του είναι το ίδιο Παναθηναϊκός. Παναθηναϊκόμετρα δεν υπάρχουν σε αυτή τη ζωή.

Όλοι που είμαστε σε αυτή την οικογένεια προσπαθούμε το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό. Σαφώς και δεν θα συμφωνούμε όλοι με όλα, σαφώς και θα κάνουμε λάθη αλλά μπροστά στην ενότητα του Παναθηναϊκού όλα λύνονται. Είναι φανερό ότι υπάρχει θέμα μεταξύ μερίδας των οργανωμένων οπαδών και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Δεν μας ενδιαφέρει το τι έχει γίνει και δεν θα πάρουμε το μέρος κανενός. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να λυθεί εσωτερικά και άμεσα γιατί ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη και τον Γιαννακόπουλο και τον κόσμο του.

Μην αναγκάσετε κανέναν να διαλέξει στρατόπεδο γιατί αυτό θα είναι καταστροφικό για την ομάδα! Όσοι ονειρεύονται φαινόμενα μέσα στο γήπεδο όπως επί Τζίγγερ ας τα βγάλουν από το μυαλό τους. Όσοι θέλουν ας έρχονται γήπεδο και όσοι θέλουν ας απέχουν καθώς είναι δικαίωμά τους. Σε αυτό το τμήμα όμως δεν θα συμβεί τίποτα ανάλογο με το ποδοσφαιρικό και δεν θα το αφήσει ο απλός και αγνός κόσμος του Παναθηναϊκού να συμβεί γιατί το αγαπάει πάνω από όλους και όλα Και κάτι ακόμα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τα όποια λάθη που έχει κάνει μέχρι τώρα δεν θα γίνει ποτέ Τζίγγερ για να αντιμετωπιστεί έτσι. Αυτό καλό είναι να το έχουμε όλοι μας υπόψιν.

Υ.Γ Η ομάδα του trifillakia.gr εύχεται σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα και πάνω από όλα υγεία και όλα τα υπόλοιπα θα τα βρούμε βάζοντας πάνω από όλα την αγάπη μας για τον σύλλογο.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω