Ο Ιταλός σταρ ήρθε την Τρίτη (20/12) όταν η υπόλοιπη ομάδα είχε πάει στο Μιλάνο για το παιχνίδι με την Αρμάνι και με την επιστροφή της στην Αθήνα, ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα.

Βέβαια, ο Τζεντίλε δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής στην Euroleague, κάτι που θα γίνει αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (6/1/2017).

Αντίθετα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον Τσάβι Πασκουάλ στον αγώνα πρωταθλήματος με το Ρέθυμνο στις 26/12 στο ΟΑΚΑ, με τον Καταλανό να δηλώνει πως «είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας».

Ο 24χρονος άσος προπονήθηκε κανονικά με τους «πράσινους» ενόψει της αναμέτρησης με την Μπασκόνια, όπου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και οι συνεργάτες του Πασκουάλ θέλουν να τον βάλουν στο… κλίμα, αφού ο Γιώργος Βόβορας καταπιάστηκε με το «φροντιστήριο» στο νέο παίκτη της ομάδας.

Ο Τζεντίλε πάντως ήδη μοιάζει να έχει κάνει… φίλους στο ΟΑΚΑ, καθώς κατά τη διάρκεια του προγράμματος τα έλεγε με τον Μάικ Τζέιμς.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω