Η Αρμάνι Μιλάνο αποφάσισε να παραχωρήσει δανεικό τον Αλεσάντρο Τζεντίλε ως το τέλος της σεζόν και ο Ιταλός γκαρντ/φόργουορντ θα αναζητήσει -αν δεν έχει ήδη βρει- τον επόμενο σταθμό του. Το λογικό είναι πως θα πρόκειται για ομάδα Ευρωλίγκας. «Χωράει» στον Παναθηναϊκό;

Ο Τσάβι Πασκουάλ μάλλον θα χαμογέλασε με τις εξελίξεις στην ιταλική ομάδα, καθώς ο Τζεντίλε αποτελεί έναν παίκτη τον οποίο προσπάθησε πολλές φορές να τον φέρει στην ομάδα του. Μιλάμε βέβαια για την εποχή που ο Ισπανός προπονητής βρισκόταν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, όμως είναι δεδομένο ότι ο Τζεντίλε αποτελεί έναν από τους αγαπημένους παίκτες και διακαείς πόθους του Καταλανού τεχνικού.

Κάθε χρόνο την προηγούμενη τριετία, ο Πασκουάλ μαζί με τον πρώην πλέον GM της Μπαρτσελόνα, προσπαθούσαν να πείσουν -ανεπιτυχώς- την Μιλάνο να τους πουλήσει τον Τζεντίλε, ο οποίος είναι ένας παίκτης που λατρεύει ο νυν κόουτς του Παναθηναϊκού και σίγουρα το γεγονός πως θα δοθεί δανεικός σε ομάδα Ευρωλίγκας, δεν τον αφήνει αδιάφορο. Ειδικά αν πιστέψουν τις πληροφορίες από το περιβάλλον του Πασκουάλ, σύμφωνα με τις οποίες δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τον Τζέιμς Φελντέιν…

Βέβαια τα δεδομένα, οικονομικά και αγωνιστικά, αυτή τη φορά είναι διαφορετικά. Ο Πασκουάλ μόλις έχει αρχίσει τη δουλειά στην Ελλάδα βρίσκοντας ένα έτοιμο ρόστερ, όμως είναι τόσο μεγάλη η «καψούρα» για τον Τζαντίλε που αν ήταν αποκλειστικά στο χέρι του θα τον… υπέγραφε αυτή τη στιγμή. Ο Παναθηναϊκός παρεμπιπτόντως, είχε ξανά έναν Τζεντίλε στην σύνθεσή του… Τον πατέρα του Αλεσάντρο, Νάντο (1998-2001), ο οποίος διατηρεί καλές σχέσεις με τους πράσινους και πολύ θα ήθελε να δει τον γιο του να φορά την φανέλα με το τριφύλλι.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μια από τις ομάδες που σίγουρα εξετάζουν την περίπτωση του Τζεντίλε είναι η Μπαρτσελόνα. Αφένος λόγω…Πασκουάλ ο Ιταλός έχει πολλές συμπάθειες στη διοίκηση των Καταλανών αφετέρου είναι κοινοτικός, κάτι που εξυπηρετεί πολύ τα σχέδια του Γιώργου Μπαρτζώκα για την ΑCB (επιτρέπονται μόλις δύο Αμερικάνοι).

Η Μπαρτσελόνα που αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στην παραγωγή σκορ, έχει στο 3 τον Στράτο Περπέρογλου και τον Σουηδό Ερικσον, ενώ χρησιμοποιεί εκεί και τον Τζάστιν Ντόελμαν, ο οποίος όμως είναι περισσότερο 4άρι. Οσον αφορά τον Τζόνοθαν Χολμς, έχει δίμηνο συμβόλαιο και με τις επιστροφές των Κλαβέρ και Ντόελμαν δεν θα υπάρχει ουσιαστικός λόγος να συνεχίσει στην ομάδα.

Οι μπλαουγκράνα ακόμη βρίσκονται σε αναζήτηση χημείας και έχουν το βλέμμα στην αγορά. Ο Τζεντίλε δεν τους αφήνει καθόλου αδιάφορους αλλά η τελική απόφαση ανήκει στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω